‘Charlotte-Sophie weinig deskundig in RTL Boulevard’

Foto: RTLCharlotte-Sophie Heitinga, de vrouw van Johnny Heitinga, doet het niet al te best als voetbaldeskundige in RTL Boulevard. Dat is de mening van televisierecensent Marcel Peereboom Voller van De Telegraaf. Heitinga debuteerde deze week in Boulevard. “Hoe is het nu met de jongens, luidde de prangende vraag. Haar analyse: ‘Ze hebben een goed WK gedraaid.’ Maar dat was twee jaar terug? Ja, maar Charlotte-Sophie gaat eigenlijk nooit mee naar toernooien. Vandaar“, aldus Voller.

Er kwam volgens Voller weinig zinnigs uit. “Verder wist ze te melden dat ze niet weet in welk hotel Oranje logeert; dat zij op een wedstrijddag gaat barbecueën en dat zij, nu ze op televisie is, gewoon zichzelf blijft.”

En we moeten allemaal de app van Johnny Heitinga downloaden. ‘Met nieuwtjes en nieuws’, aldus Charlotte-Sophie. U begrijpt: het wordt een lange Sportzomer.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen