Bram Moszkowicz vanaf september met talkshow

De jarenlange hartewens van Bram Moszkowicz om een talkshow te presenteren, komt waarschijnlijk uit in september. Dat vertelde de topadvocaat, wiens liefdespartner Eva Jinek ook een talkshow heeft, dinsdagavond in Knevel & Van den Brink. Moszkowicz heeft al een pilot gedraaid bij Talpa, het bedrijf van John de Mol. “1 september? Dat zou kunnen. Die kans is vrij groot. Ik ga daar verder niets over vertellen, omdat daar nog niets over naar buiten hoeft“, zo laat hij weten.

Op welke zender de talkshow komt, wil Moszkowicz niet zeggen. Er zijn ook nog geen contracten getekend. “Dat is een kwestie van uitonderhandelen.”

Ook over het tijdstip wil hij niets kwijt, behalve dat het niet op zondagochtend is. “Daar zit iemand en daar kan ik niet meer over heen, natuurlijk.”

Het wordt een solotalkshow, hoewel de combinatie met Peter R. de Vries – die ook al jaren aan een talkshow denkt – hem niet koud laat. “Dat lijkt mij een bijzonder goede combinatie. Ik heb wel eens contact met Peter, maar niet over een talkshow.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen