Barbara Barend leed onder kritiek Johan Derksen

Foto: RTLBarbara Barend was flink gekwetst door de felle woorden die Johan Derksen vroeger over haar sprak. Dat geeft de presentatrice na jaren toe in Weekend. Zes jaar geleden presenteerde Barend het programma Voetbal Insite, het huidige Voetbal International, maar de samenwerking met Derksen boterde niet. “Ik weet dat ik eerder heb gezegd dat het niet zo was, maar ik ehb het toch wel heel moeilijk gehad met de dingen die Johan Derksen over mij zei in die tijd“, zegt ze nu.

Derksen vond Barend, ‘de lesbische dochter van Frits Barend‘, maar vervelend, omdat ze ‘probeert mee te kwekken’. “Ik heb me gekwetst gevoeld door wat hij heeft gezegd. Ik stond er altijd in met de gedachte dat dit soort dingen erbij horen en dat je er tegen moet kunnen. Een vriendin van me zei me toen: ‘Ook al moet je er misschien tegen kunnen, dat wil nog niet zeggen dat mensen jou dit aan moeten doen.’

Dat vond ik eigenlijk wel wijze woorden, waar ik best iets aan heb gehad. Daar heb ik haar voor bedankt.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen