Albert Verlinde gruwelt van telefoonterreur radioshows

Foto: RTLAlbert Verlinde vond het vreselijk irritant dat hij op zijn verjaardag platgebeld werd door allerlei radiostations. Dat vertelt de RTL 4-presentator in TROS Kompas. Het was voor Verlinde een slecht begin van zijn 51ste verjaardag 25 april. “Ik had me verheugd op een ochtend lekker uitslapen, maar tegenwoordig word je gefeliciteerd door Radio 538, 3FM en 100%NL. Allemaal leuk en aardig, maar als er vanaf zeven uur continu gebeld wordt op alle lijnen in het huis, wordt het vervelend“, zegt hij.

Verlinde was juist toe aan rust. “Het grootste cadeau dat ik mezelf had gegeven was een bijna lege agenda, maar dat presentje werd me bruut afgepakt door mijn vrienden van de radio. Toen ik om zeven uur de eerste telefoonklanken hoorde, draaide ik me lekker om, waarna de vaste telefoon en mijn mobiel in een halfuur tijd zeker vijftien keer afgingen. Weg ochtendrust.

Ik ben dol op alle ochtendpresentatoren, maar een beetje respect kan geen kwaad. Als ik op mijn verjaardag een wake up-call wil, boek ik wel een goed hotel. Het is duidelijk: op je verjaardag ben je wat de radio betreft nog niet jarig!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen