Na vier maanden weer media-uitzending DWDD

Foto: Nick van OrmondtNa nagenoeg vier maanden komt De Wereld Draait Door vrijdag weer met een media-uitzending. De gasten zijn Maxim Hartman, Peter R. de Vries en Ron Fresen. Dat heeft de VARA laten weten. Op de laatste vrijdag van de maand blikt DWDD traditiegetrouw terug op de tv van de voorbije maand. Eind december was er echter geen uitzending, eind januari werd de media-uitzending afgelast voor een Willem Holleeder-special en eind februari stond de talkshow in het teken van prins Friso.

Nu is de media-DWDD weer terug. Presentator Matthijs van Nieuwkerk en tafeldame Claudia de Breij praten met Fresen over Catshuis-journalistiek en met Hartman over zijn programma Omroep Maxim.

De Vries komt zijn mening geven over de stelling van Buitenhof-columniste Naema Tahir; zij wil dat Pownews en soortgelijken van het Binnenhof moeten worden geweerd, zodat politici rustig hun werk kunnen doen.

De vorige media-uitzending van De Wereld Draait Door was op 2 december en veroorzaakte wat ophef. Presentator Paul de Leeuw was woest over de wijze waarop hij door collega’s aan tafel werd neergesabeld.

De Wereld Draait Door is om 19.30 uur te zien op Nederland 3.

 

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen