RTL 4 breidt prijzenpakket The Voice Kids uit

De hoofdprijs van de talentenjacht The Voice Kids wordt uitgebreid. Naast een studiebeurs van 10.000 euro, een platencontract en een videoclip, mag hij of zij namelijk ook optreden in pretpark Disneyland Paris. Dat heeft RTL 4 woensdag bekendgemaakt. Disneyland Paris viert eind maart een weekend lang haar twintigste verjaardag en daar zijn internationale sterren en veel media bij aanwezig. Het optreden van de winnaar van The Voice Kids staat ingepland voor op zaterdag 31 maart.

Eerder was al bekend dat alle negentig kandidaten die deelnamen aan The Blind Auditions van The Voice Kids met hun gezin een weekend naar het themapark mogen.

The Voice Kids is elke vrijdag te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen