Rick Nieman praat uur lang met Ali B

Rapper Ali B is zondagavond de volgende gast in het interviewprogramma Kwestie van Kiezen van Rick Nieman. Hij treedt daarmee in de voetsporen van onder meer Albert Verlinde, Bram Moszkowicz en Patricia Paay. Dat heeft RTL 4 woensdag laten weten. Nieman verheugt zich op de uitzending. “Iedereen in Nederland kent Ali B. Rapper, succesvol tv-maker, knuffelmarokkaan. Maar kennen we hem écht? Want het levensverhaal van Ali zit vol verrassingen.”

Ali B groeide uit van een blowende gokverslaafde tot een zeer succesvolle artiest, stelt Nieman. “Van agressief straatschoffie tot harmonieuze vredesstichter die mensen het liefst met elkaar verbind. Waardoor is hij zo veranderd? Ali is een vat vol tegenstrijdigheden, die soms hele wijze dingen zegt. Daarnaast is hij geestig, ad rem, onafhankelijk, en voor de duvel niet bang.”

Het zou zo maar een mooi gesprek kunnen worden“, besluit Nieman.

Kwestie van Kiezen is zondag om 22.00 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen