Nance wil niet naar Omroep MAX

Foto: Nick van OrmondtNance is druk op zoek naar een nieuwe werkgever, maar als ze gevraagd wordt door MAX, zegt ze direct ‘nee’. Dat vertelt de presentatrice bij de VARA. De door SBS ontslagen Nance, die vooral succes had met Sterren Dansen op het IJs, weet al precies wat ze doet als MAX-baas Jan Slagter aanklopt. “Dan overweeg ik een facelift. Nee, dat is nou net niet my league. Maar verder zeg ik: of het nou de AVRO is of de TROS of een andere omroep: hier ben ik! Ik heb nu tijd, dus bel me vooral“, vertelt ze.

Jammer voor Nance dat de AVRO net Kim-Lian van der Meij heeft aangenomen. “Ja. Maar er is nu een aardverschuiving in omroepland aan de gang. Er gaat komend jaar superveel veranderen. Dus overal komen plekken vrij.

Toch sluit ze ook een terugkeer naar SBS 6 niet uit. “Ik sluit een eventuele samenwerking in de toekomst niet uit. Dat werd ook door SBS gezegd. Het zou zomaar kunnen dat ze over een paar maanden bellen om te zeggen dat ze iets hebben. En als ik dan nog beschikbaar ben, stap ik gewoon weer aan boord.

Voor nu is ze in elk geval opgelucht bij SBS weg te zijn. “Misschien dat ik straks bij een andere omroep kom waar ik me veel beter in mijn vel voel dan bij SBS de laatste tijd. De stress van de zender doordat het minder goed ging heeft me toch wel aangegrepen. Want je maakt fantastische dingen maar er kijkt niemand meer. Dat is zo erg. En ook niet alles dat John de Mol aanraakt verandert in goud.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen