MAX-baas Jan Slagter teleurgesteld in Nance

Foto: MAXJan Slagter, de grote baas van omroep MAX, is teleurgesteld in Nance. Hij vindt het jammer dat de blonde televisiester in de media heeft geroepen dat ze niet wil werken bij de ouderenzender. Dat zegt de omroepbaas op Twitter. Slagter vernam haar uitspraken dinsdag. “Nance wil niet naar MAX. Dat is nou jammer, we hadden een leuk programma voor haar. Deze afspraak kan er uit“, zegt hij, waarna hij een verwijzing plaatst naar een foto van het agendapunt ‘Nance’ op zijn iPhone.

Op de reactie ‘graag of niet’ van een volger, antwoordt Slagter: “Zo is het. Het was zo’n leuk programma voor haar.

Nance is de laan uitgestuurd door SBS 6. Ze past niet in de nieuwe richting die de zender op wil gaan.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen