Joan Franka gepersifleerd door Carlo en Irene

De TV Kantine is met vakantie, maar dat weerhoudt Carlo Boszhard en Irene Moors er niet van om met een persiflage in te springen op de actualiteit. In Life 4 You is zondag te zien hoe Moors in de huid kruipt van Songfestival-winnares Joan Franka. Dat heeft RTL laten weten. Er is veel te doen over Franka, die met You and Me het muziekfestijn won. Ze droeg een tooi die niet iedereen leuk vond. Moors brengt een protestlied: ‘Nederland is aan winnetoe, dus de verentooi moet mee!’

De echte Joan Franka is overigens te gast in dezelfde uitzending van Life 4 You. “De persiflage is bedoeld om haar een hart onder de riem te steken. Het aandeel van Carlo Boszhard hierin is nog een verrassing“, zegt een woordvoerder van RTL.

Ook Samantha ‘Barbie’ De Jong, Glennis Grace en LA The Voices zitten zondag in de tv-show van Carlo en Irene op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen