Hotter Than My Daughter voortaan na GTST

Foto: Nick van OrmondtDe show Hotter Than My Daughter van Gordon krijgt een nieuwe uitzendavond. Het tweede seizoen is vanaf 26 april elke donderdag om half negen te zien, direct na Goede Tijden Slechte Tijden. Dat heeft het tv-station bekendgemaakt. Hotter Than My Daughter ontpopte zich eind vorig jaar tot het meest bekeken soloprogramma van Gordon aller tijden. De eerste acht afleveringen waren direct na kijkcijferhit The Voice of Holland te zien. Op het hoogtepunt keken er liefst 2,1 miljoen mensen.

In april is er geen plek meer voor Gordon op de late vrijdagavond. Holland’s Got Talent is gedurende deze maand te zien op de vrijdag van RTL 4 en het plekje daarna is bestemd voor Van der Vorst ziet sterren met Peter van der Vorst.

Op de donderdag zal Hotter Than My Daughter een tv-avond vormen met Gepest, ook een programma met Peter van der Vorst.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen