Froukje de Both geniet nog steeds van TV Makelaar

Foto: Nick van OrmondtFroukje de Both heeft na vijf jaar nog lang geen genoeg van TV Makelaar. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Televizier. Als het aan De Both ligt, blijft ze nog wel even aan de RTL 4-show verbonden. “Zo lang ik het mag doen, vind ik het helemaal geweldig. Het is een bijzonder leuk programma om te maken. Ik ben elke keer weer blij als er een nieuw seizoen begint. Ik geniet er echt van. Je weet nooit waar je terecht komt. Dat vind ik nog steeds heel bijzonder“, vertelt ze.

Volgens De Both past het programma goed bij de huidige tijd. “De huizenmarkt ontwikkelt zich steeds, dus het is heel actueel. Het kopen en verkopen van je huis is heel spannend en persoonlijk. Ik vind het bijzonder om bij dat proces betrokken te zijn. TV Makelaar is niet alleen zakelijk, maar ook heel menselijk.”

Sinds vorig jaar presenteert ze samen met Lieke van Lexmond. “Het is supergezellig. Lieke en ik kennen elkaar al sinds Goudskust en hebben altijd een klik gehad, dus het is voor ons een groot feest om samen te werken. We hebben dezelfde instelling: niet lullen maar aanpakken. Dat geldt zowel voor werk als voor privé.”

TV Makelaar is om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen