Annet Malherbe heeft Gooische Vrouwen-film nooit gezien

Foto: Roy BeuskerAnnet Malherbe heeft de film van Gooische Vrouwen nooit bekeken. Dat bekent de actrice in weekblad Weekend. Na drie seizoenen verliet Malherbe de serie, maar haar collega’s gingen verder en kwamen zelfs in de bioscoop. “Ik heb de film nooit gezien. Ik zou nu de dvd kunnen huren uiteraard, maar zo zit ik niet in elkaar. Ik kijk nooit terug. Dingen die voorbij zijn, laat ik achter me. Maar het is niet zo dat ik ook van de mensen afscheid heb genomen. Ik zie ze heus nog wel af en toe.”

Er was even sprake van dat Malherbe in de film zou opduiken, maar dat gebeurde niet. “Ik doe alleen dingen die ik leuk vind. Ik heb al eens eerder gezegd dat de koek wat mij betreft op was bij Gooische Vrouwen. Als je iets een tijdje gedaan hebt, dan wil je verder, dat geldt althans voor mij. Stilstand is bijna altijd achteruitgang, zeker voor een actrice.”

Gooische Vrouwen is tot het eind een succes geweest. “Nee, ik heb er geen moment spijt van gehad dat ik met de serie ben gestopt“, zegt ze echter.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen