Amerikanen op veilig met Dancing with the Stars

De makers van Dancing with the Stars in de Verenigde Staten hebben er dit jaar voor gekozen om controverse uit de weg te gaan. Het nieuwe kandidatenveld, met onder meer zangeres Gladys Knight, biedt weinig aanleiding tot reuring. Dat meldt persbureau Reuters. Vorig jaar raakte Dancing with the Stars in opspraak. Conservatieve groepen kijkers protesteerden tegen de deelname van kandidaat Chaz Bono, omdat het kind van zangeres Cher transgender is en dat vinden zij onacceptabel.

Eén van de bekendste deelnemers is dit jaar Gladys Knight, die met haar band The Pips wereldwijd hits scoorde als Midnight Train to Georgia. Ze is één van de twaalf kandidaten. Andere kandidaten zijn onder meer tennisster Martina Navratilova, zanger Gavin DeGraw en Melrose Place-acteur Jack Wagner.

Dancing with the Stars is jaarlijks een van de meest bekeken tv-shows in Amerika. In Nederland keert de show in augustus terug bij de AVRO met als presentator Reinout Oerlemans.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen