John de Mol wil Humberto Tan naar SBS 6

Foto: Nick van OrmondtJohn de Mol wil Humberto Tan naar zijn zender SBS 6 halen. De twee hebben hierover reeds een gesprek gevoerd. Dat heeft de sportpresentator laten weten aan Albert Verlinde. Het gesprek vond plaats in augustus, weet Verlinde. “Ik heb Humberto gesproken. Hij zegt: ‘Ik heb één keer een gesprek gehad met John de Mol of ik er wat voor zou voelen.’ Dat was in augustus. Hij zegt: ‘Nou, ik praat altijd met iedereen, maar er moet heel veel geregeld worden’“, zo vertelde Verlinde donderdag.

Verlinde doelt daarmee op de andere werkzaamheden van Tan. “Hij doet natuurlijk Eredivisie Live, RTL Boulevard en BNR. Er moet zo veel voor verplaatst worden, dus sindsdien zijn er geen gesprekken meer geweest. Toen ik vroeg of hij wel zou willen praten met SBS, zei hij dat hij niets uitsluit.”

De eerste transfer sinds SBS 6 is overgenomen door Sanoma en Talpa is Sandra Schuurhof. Haar overstap werd vorige maand bekend.


Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen