Voorpublicatie The Voice of Holland-magazine in Televizier

Weekblad Televizier heeft in het nummer van deze week een exclusieve voorpublicatie van het officiële The Voice of Holland-magazine, dat op 13 december in de winkel ligt. Dat heeft het omroepblad dinsdag laten weten. Onderdelen van het The Voice-magazine, dat bijna zes euro zal kosten, zijn één op één terug te vinden in Televizier. “Met Wendy van Dijk, interviews met opvallende kandidaten én kans op kaartjes voor de live-shows“, legt een woordvoerder uit.

De Televizier-lezers kunnen onder meer alvast een interview lezen met Voice-kandidaat Sacha van Beek, die uit Nieuw-Zeeland komt. “Een Nederlandse vriendin vertelde me over The Voice, en dus gebruikte ik mijn Nederlandse paspoort om hierheen te komen. Tja, ik ben gedreven en durf risico’s te nemen.

Televizier ligt momenteel in de winkel voor 1,15 euro. Het officiële The Voice of Holland-magazine is vanaf 13 december verkrijgbaar voor 5,95 euro.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen