Ushi zoekt man in nieuwe speelfilm

Foto: RTLDe bioscoopfilm over Wendy van Dijks typetje Ushi heeft de werktitel Ushi Must Marry. De première staat gepland voor oktober 2012. Dat meldt het Algemeen Dagblad vrijdag. De excentrieke Japanse interviewster gaat in de film de hele wereld af om een geschikte huwelijkskandidaat te vinden. Het staat nog niet vast of zij deze zoektocht fictieve personages of bekende personen zal ontmoeten. “De film is ontwikkeling. We zijn er nog niet“, zegt regisseur Paul Ruven.

Zelf krijgt Van Dijk ook een grote inbreng in de invulling van de film, net als regisseur David Lipschits, die verantwoordelijk is voor de televisieversie. Of zij ook de andere televisie-typetjes van Van Dijk laten opduiken in de film, is nog onduidelijk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen