Topadvocaten pro deo in nieuwe tv-show Martijn Krabbé

Foto: Roland J. ReindersMartijn Krabbé komt met een nieuw programma waarin topadvocaten hun diensten pro deo ter beschikking stellen aan ‘normale’ gezinnen. De tv-show heet Pro Deo en komt op de buis bij RTL 4. Dat blijkt uit een kandidatenoproep van RTL. Krabbé gaat proberen slepende juridische problemen op te lossen. “Hij wordt geholpen door een Dream-Team van topadvocaten die hun bekendheid, ervaring, kennis en kunde gaan inzetten om een zaak zo goed en zo snel mogelijk op te lossen.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via de website van RTL 4. “Mail in het kort uw persoonlijke verhaal en juridische probleem en wellicht kan Martijn, bijgestaan door de topadvocaten van Nederland, uw zaak tot een goed einde te brengen“, roept de zender op.

Het is voor Krabbé weer een nieuwe titel in de toch al lange lijst van tv-programma’s die hij aan elkaar praat. Hij is ook het gezicht van onder meer Krabbé Staat Op Straat, Uitstel van Executie, X Factor en The Voice of Holland.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen