The Voice-coaches zingen Earth Song voor WNF

Het Wereld Natuur Fonds bestaat vijftig jaar en dat wordt gevierd op RTL 4. De tv-zender besteedt van 6 tot en met 18 december uitgebreid aandacht aan het feestje, onder meer in de programma’s The Voice of Holland en Carlo & Irene: Life 4 You. Dat heeft RTL maandag laten weten. Tijdens de derde liveshow van The Voice, op 16 december, wordt er gezongen voor het WNF. Samen met hun kandidaten laten Angela Groothuizen en Nick & Simon een eigen versie van Earth Song horen.

Zij zijn niet de enigen die de Michael Jackson-hit nieuw leven inblazen. Gedurende de actieperiode is ambassadeur Harm Edens dagelijks te zien in promo’s op RTL 4, waarin hij bekende Nederlanders overvalt met het verzoek om mee te zingen op de single. Zo ontstaat een koor van BN’ers dat op muzikale wijze aandacht vraagt voor het goede doel.

De actieweek wordt op 18 december afgesloten bij Carlo Boszhard en Irene Moors in Life 4 You. Zij mogen als eerst de muziekclip van de nieuwe Earth Song laten zien.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen