SpangaS-acteurs rollen megacondoom om Munttoren

Acteurs van kinderserie SpangaS rollen woensdag met speciale lichtprojectie een megacondoom om de Munttoren in Amsterdam. Na afloop delen de spelers uit de NCRV-serie bovendien gesigneer- de condooms uit aan voorbijgangers. Dat heeft de organisatie laten weten. Het hullen van de Munttoren in een lichtcondoom van 35 meter lang is een initiatief van Stop Aids Now. Met de twee dagen durende actie vraagt het goede doel aandacht voor seksuele voorlichting en de strijd tegen aids.

Stop Aids Now voert tot en met 6 december landelijk actie met de campagne Voorlichting Redt Levens. Naast abri’s in het hele land, zet het goede doel ook radio- en tv-spotjes in.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen