So You Think leidt tot uitverkochte theaterzalen

Geplaatst op di 29 nov 2011 om 15:31

Een aantal van de veertien So You Think You Can Dance-theatershows zijn reeds uitverkocht. Daarom is besloten tot extra voorstellingen. Dat heeft RTL dinsdag laten weten. De dansers uit de tv-shows verzorgen in januari en februari anderhalf uur durende theatershows in Nederland en België. “Met uitverkochte shows en grote vraag naar kaarten, zijn er zeven extra shows toegevoegd aan deze theatertour in onder meer Utrecht, Amsterdam, Kerkrade en Antwerpen“, aldus een zegsvrouw.

De finale van So You Think You Can Dance werd zondag voor het oog van ruim één miljoen kijkers gewonnen door de 19-jarige Nina Plantefève-Castryck. In de theatershows bundelt zij haar krachten met de overige finalisten. “Met een DJ die live op toneel draait en verschillende dansstijlen is de So You Think You Can Dance-theatertour een zinderende beleving voor iedereen die van dans houdt.”

De So You Think You Can Dance-theatertour is een samenwerking van het Vlaamse VTM, RTL Nederland en Albert Verlinde Entertainment.

Kaarten zijn beschikbaar van 15 tot 39 euro.
1 Reacties op “So You Think leidt tot uitverkochte theaterzalen”


  1. Braak

    Ach ook voor dit soort troep heb je een doelgroep van mensen die niets te melden hebben en hun heil zoeken in de GEEF HET VOLK BROOD EN SPELEN FORMAT van die John de Mol.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.