RTL 4 zet Natasja Froger op echtscheidingsshow

Foto: Nick van OrmondtNatasja Froger wordt de presentator van het nieuwe tv-programma Echt Scheiden op RTL 4. In die rol schiet ze scheidende ouders te hulp. Dat heeft RTL woensdag laten weten. De scheidingsshow gaat in februari 2012 van start op de woensdagavond. “Scheidingen zijn nooit leuk, zeker niet als er kinderen in het spel zijn. Als kind van gescheiden ouders weet ik wat dit met je doet. Ze zijn er vaak de dupe van en daarom staat juist hun belang centraal in dit programma“, zegt Froger.

Samen met scheidingscoach Yolande de Best-Meijer helpt Froger scheidende ouders naar een zo ideaal mogelijke situatie met hun kinderen. “We hopen hiermee deze vervelende periode voor de kinderen wat te kunnen verlichten“, zegt Froger.

RTL 4 speelt hiermee naar eigen zeggen in op een actueel thema. “Het aantal echtscheidingen is de afgelopen jaren fors toegenomen. Eén op de drie kinderen krijgt nog voor hun 16e te maken met een scheiding van hun ouders“, aldus RTL.

Echt Scheiden is op 29 februari om 20.30 uur voor het eerst te zien.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen