RTL 4 zet Natasja Froger op echtscheidingsshow

Geplaatst op wo 30 nov 2011 om 16:22

Foto: Nick van OrmondtNatasja Froger wordt de presentator van het nieuwe tv-programma Echt Scheiden op RTL 4. In die rol schiet ze scheidende ouders te hulp. Dat heeft RTL woensdag laten weten. De scheidingsshow gaat in februari 2012 van start op de woensdagavond. “Scheidingen zijn nooit leuk, zeker niet als er kinderen in het spel zijn. Als kind van gescheiden ouders weet ik wat dit met je doet. Ze zijn er vaak de dupe van en daarom staat juist hun belang centraal in dit programma“, zegt Froger.

Samen met scheidingscoach Yolande de Best-Meijer helpt Froger scheidende ouders naar een zo ideaal mogelijke situatie met hun kinderen. “We hopen hiermee deze vervelende periode voor de kinderen wat te kunnen verlichten“, zegt Froger.

RTL 4 speelt hiermee naar eigen zeggen in op een actueel thema. “Het aantal echtscheidingen is de afgelopen jaren fors toegenomen. Eén op de drie kinderen krijgt nog voor hun 16e te maken met een scheiding van hun ouders“, aldus RTL.

Echt Scheiden is op 29 februari om 20.30 uur voor het eerst te zien.
34 Reacties op “RTL 4 zet Natasja Froger op echtscheidingsshow”


 1. zapp

  http://m.925.nl/archief/2011/11/30/psssst-maakt-the-voice-kandidaten-monddood

 2. Bernie

  Leuk, tot die tijd kunnen we nog genieten van “Let’s get Married!”

 3. Anoniem

  Rtl de barmhartige,ordinare huil programma.net als dit programma.
  http://www.mediajournaal.nl/2011/11/30/rtl4-arts-kreeg-mediatraining-voor-opwekken-emoties.html

 4. Anoniem

  Rtl de barmhartige,ordinaire tranen dal.net als dit programma van rtl.

  Voor Dit is mijn Lijf werden twee huisartsen gezocht die audities moesten doen en mediatraining kregen om emoties op te roepen.

 5. kwikjealex

  Was leuk voor Winston, kon die eerst huwelijken maken om ze daarna te kraken. En ondertussen komt Eddie Zoë om het huwelijksfeest te verpesten.

 6. edje

  Nou, kom op mensen. Mediageile scheiders met een hoog traangehalte gauw opgeven. Kunnen alle Natasja fans weer huilie huilie doen.
  Gaaaaatver!

 7. Koen

  Dat programma ga ik dus niet kijk, als ik Natasja Froger op TV zie verschijnen zap ik onmiddellijk.

 8. Martijn

  aha, vast weer een succesje op de woensdagavond erbij. Goed dat Erland de woensdag en zondag eens flink onder handen aan het nemen is. Waren eigenlijk de enige slechte avonden voor rtl4. Dinsdag moeten ze ook in de gaten gaan houden. Hoop dat daar weer een nieuw seizoen van Welcome home gaat komen in combinatie met Herrie XXL. Komt vast wel weer in de maanden april en mei, want scoorde vorig seizoen beide uitstekend!

 9. Anoniem

  OT Rob Kamphues is toch de vader.

 10. Anoniem

  OT Rob Kamphues is toch de vader!! Meneertje Kro zet de mevrouw neer als een leugenaar en stalker. Ik ga toch aan de geloofwaardigheid van Rob twijfelen.

 11. Jeep

  Ik merk dat ik echt zó RTL-moe wordt, wéér zo’n reality shit programma!!. Endemol is overigens al 5 jaar bezig dit programma te ontwikkelen en volgens de zegsman hoort het programma thuis in de categorie ‘coach-tv’…. Maar welke ouders lenen zich überhaupt voor dit soort afschuwelijke emo-tv?!!!

 12. Juize

  Bonje Met De Buren
  Het Spijt Me
  Echt Scheiden
  Help Mijn Man Heeft Een Hobby
  Help Mijn Man Is Klusser
  Een Dubbeltje Op Z’n Kant

  Volgens mij gaat RTL deze 6 programma’s het hele jaar door afwisselen. Ik denk een mooie vaste plek voor John en Natasja op de donderdagavond!

 13. henk

  Goddank hebben we nog po omroep, de lijst van Juize geeft mooi aan met wat voor pulp rtl ons voorschotelt.en ons behandelt als debielen.

 14. Schemerlamp

  @Juize
  Wed 30 Nov 2011 om 19:28

  Echt innovatief van die “producent”!! (geen zin om dat op te zoeken).

 15. Corné

  Beter programma idee lijkt mij, HELP IK KIJK RTL4 en schaam mij dood!!

 16. Braak

  En ze gaan gewoon door met het op de buis brengen van rotzooi, hoe verzinnen ze het en dan noemen ze het nog een Format ook. Wie gaat het sponsoren, de Vrienden Loterij? Als ik dat gebakkie van die Nattesjaan Froger zie zap ik gelijk naar de EO.

 17. fanlavoice

  Komt welomé home terug?????

 18. Anoniem

  Een echtscheidings SHOW?Is scheiden een show?Ik mag toch hopen dat hier geen kinderen in betrokken worden.Wie heeft dit verzonnen.Dit is echt heel erg.

 19. werner

  nnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeee

 20. Jo

  Sorry hoor, maar wie wil nou met zijn gezicht op TV om te scheiden en ook nogeens hulp daarbij. Het moet toch niet gekker worden.

 21. Meneer de uil

  Niets ten nadele van Natasja hoor maar ze wordt nu wel echt het begripvolle tranen trekkertje. Voorheen werd ik alleen maar droevig als ik keek naar een emo programma van haar nu wordt ik al bijna verdrietig als ik de Naam Natasja hoor of lees.

  Natasja als je dit leest ( en dat doe je ) kijk uit voor stigma wat je nu opgeplakt krijgt.

 22. David

  @ Juize donderdagavond was toch de paranomaal-avond? Heeft iemand enig idee of Het Zesde Zintuig Plaats Delict nog terugkomt dit seizoen?

 23. RJ

  Elitair geneuzel hierboven, als mensen er naar willen kijken, laat ze, en laat ze vooral in hun waarde. En zet zelf gewoon wat anders op. En probeer eens een leven buiten de PC en TV om te vinden, knappen jullie vast van op.

 24. Ineke

  Natasja lijkt mij een juiste keuze hiervoor maar ik kan niet begrijpen dat mensen met dit soort zaken op tv komen

 25. Anoniem

  RJ Thu 01 Dec 2011 om 11:22:Het laatste helemaal mee eens,de rest niet ik kan mijn kinderen elke dag patat geven vinden ze lekker,maar ik leer ze gezond en ook nog lekker te eten,dat geld ook voor de media,ik zie het om me heen op het werk ze zien alleen maar series en rt4 ze kunnen nergens over mee praten.

 26. Lies

  @edje, @Jeep, @Anonymous, @Jo, @Ineke: daar begrijp ik dus ook helemaal niets van. Om je kapot te schamen als er kinderen in het spel zijn.

 27. Braak

  Het volgende progamma wat mevrouw Froger gaat doen is waarschijnlijk de pedofielenshow, wat je al niet doet voor de poen, schaam je Natasja, schaam je!!! Dat had je al moeten doen toen je optrad voor de Nederlandse Energie Maatschappij, dat was echt schandalig Natasje, heeft vent van je geen werk meer dat je zo hard aan de weg timmert Natasja???

 28. huilende oma

  wat denk je van oma na 44 jaar voor opa gezorgd schoondochhter bewerkt door opa . opa weg schoondochter wegkleinkinderen weg zoon weg en dat alles dat opa na vier vriendinnen niet meer bij oma terecht kon maar wel bij een vrouw die met andere mannen naar bed ging dus ………een huilende omo

 29. Rtl

  Goed programma!
  Wat een l*l van een vent zeg! Zij is echt veel te goed voor hem. Ik had echt lang niet alles gepikt

 30. anoniem

  ppff een een ongeloofelijke slappe klootzak is die Erik. En ook al een kind uit eerdere relatie. nu nog 2 kinderen die de dupe er van zijn. nou astrid veel suc6 jij ben de volgende die straks weer in de steek word gelaten als die sukkel er weer vandoor gaan.pff zou hm niet tegen moeten komen.

 31. Sara

  Wat een sukel zeg van vandaag!!!!
  Denk alleen aan ze zelf!!!
  Kom goed hoor met de moeder een de kindjes je een top moeder!!! Ga lekker zo door!!!
  Jij komt de ECHTE liefde van je leven nog tegen!!!

  Hij krijg spijt jij niet:)

 32. Sara

  @ braak,

  Waar sla dat op????
  Laat Natas lekker der werk doen ze is een top wijf en ze doet het goed:)
  Ga lekker door natas!!
  Mensen hebben heel veel steun aan jou!!!

  Xxxx

 33. Claudia

  Ook ik vind Erik een klootzak. Wat ik gezien heb heeft Erik vlucht gedrag. Hij verlaat die nieuwe vriendin weer voor een ander. Maar hoe dan Dimitri mag blijven slapen en die 2 van Astrid niet. Als een kan blijven kunnen ze alle drie blijven dan had Erik zijn LUL in zijn broek moeten houden. Die komt zich zelf wel tegen. Hij heeft geen emotie en geen gevoelens. Zal horen later dat hij heel wat in zijn jeugd mee heeft gemaakt. Mag hopen dat hij die nieuwe vriendin niet verlaat maar zei hem dan krijgt hij koekje van eigen deeg.

 34. nathalie

  Ik heb een klein stukje gekeken.
  Hier bij de reacties staat dat hij een slappe zak is, klopt maar zij spoort ook niet.
  Zij is erg labiel.
  De hele dag gaan zitten janken waar je kinderen bijzijn, en maar bijven zeuren dat ze hem zo mist en dat ie terug moert komen, dat is niet leuk voor die kinderen.
  Kom op zeg, ga verder met je leven.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.