PVV’er Dion Graus: ‘VARA-filmpje over Cohen ging te ver’

PVV-Kamerlid Dion Graus vindt dat de VARA te ver ging met het uitzenden van een satirisch filmpje over PvdA-leider Job Cohen. Dat zegt Graus in VARAgids. Lucky TV, de slotrubriek van De Wereld Draait Door, liet een Cohen zien die zich in de Tweede Kamer afvraagt of hij over een jaar nog een baan heeft. Veel kijkers geloofden dat hij door de hele Kamer werd weggehoond. “Dat filmpje over Cohen ging mij iets te ver. Ik ben het niet met hem eens, maar toch heb ik wel medelijden met die man.

Cohen verdient het niet, vindt Graus. “Het is in de omgang ook een ontzettend lieve man. Zo’n man, die eigenlijk al op de grond ligt te spartelen, moet je met rust laten. Dat is een spelregel die ik heb geleerd in de vechtsport en daar probeer ik me aan te houden. Over het CDA zul je van mij nu ook geen kwaad woord horen. Echt niet.

Lucky TV bracht recent een filmpje, waarin Henk Bleker aan asielzoeker Maura schreef dat zijn moeder ook mee mag naar Angola. “De Lucky TV over Bleker en Maura vond ik erg grappig. Je ziet dat het aan elkaar gemonteerd is dus ik heb nooit getwijfeld of het echt zou zijn.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen