Paul Witteman te gast in talkshow Antoine Bodar

Foto: Leendert van JansenPaul Witteman heeft de uitnodiging van Antoine Bodar geaccepteerd om te gast te zijn in zijn talkshow Eeuwigh gaat voor Oogenblick. Het programma keert na twintig jaar afwezigheid terug op tv en Witteman zit in de eerste aflevering. Dat heeft omroep RKK dinsdag laten weten. Bodar wil diverse onderwerpen aansnijden. Hij zal met Witteman praten “over diens katholieke jeugd, de overeenkomsten tussen religie en kunst en troost in de muziek“, aldus een woordvoerder.

Eeuwigh gaat voor Oogenblick is een talkshow waarin de bekende priester Bodar met toonaangevende mensen uit Nederland en Vlaanderen praat in ‘verstilde sfeer’. “Reflectie en zingeving zijn de hoofdthema’s.

Er komen in eerste instantie drie afleveringen. De eerste met Witteman is op tweede kerstdag, om 17.35 uur op Nederland 2. De tweede aflevering is met Adriaan van Dis en volgt een dag later op hetzelfde tijdstip. Wie de dag daarna te gast is, is nog niet bekend.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen