Patty Brard krijgt nieuw programma bij RTL 4

Foto: RTLPatty Brard krijgt het druk bij RTL 4. Naast Diva’s Draaien Door, krijgt ze ook een soloprogramma. Dat onthult de diva in weekblad Weekend. Brard heeft het erg naar haar zin bij haar nieuwe werkgever. “Binnenkort horen Patricia Paay, Tatjana Simic en ik wanneer we de tweede serie gaan opnemen. Maar de kans is groot dat ik daarvoor eerst nog een ander programma voor de zender ga maken. Wat dat is? Binnenkort, binnenkort. Ik moet nog even mijn mond houden, haha.

Ze geniet nu vooral van het succes van de diva’s. “Natuurlijk is er spanning en worden de slechte dingen er uitgelicht, maar daar is dna ook bewust voor gekozen. Drie grijze muizen trekken geen kijkers. Wij wel. En het gaat goed hoor. Laatst hebben Patries en Tatjana nog samen koffie gedronken. Het moet niet gekker worden.

We moeten echt altijd voor onze mening blijven uitkomen, ook als dat over één van de mede-diva’s is. Als het maar ergens over gaat.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen