Masturberende kinderen in programma publieke omroep

Het televisieprogramma Metropolis van de VPRO besteedt eind december een gehele aflevering aan masturberen. De makers zoeken uit hoe mensen over de hele wereld omgaan met deze privéaangelegenheid. Dat heeft de omroep dinsdag laten weten. Er komen vooral veel kinderen in beeld. Zo is onder meer gefilmd op de Filippijnen. “Een Metropolis-correspondent is te gast bij de Aeta-stam, waar een masturbatiecoach de jochies de fijne kneepjes bijbrengt“, zegt een woordvoerder.

Na deze lessen mogen de kinderen zichzelf eindelijk man noemen. “Dit wordt groots gevierd met een gezamenlijke masturbatiesessie bij het kampvuur.”

In Nicaragua praat Metropolis met de 14-jarige Jonathan. Haar moeder is vol verbazing als ze hoort dat haar zoon ‘het’ met zichzelf doet. “En ook nog eens in de kamer waar het hele gezin slaapt! Maar de pret is gauw voorbij als de pastoor aan Jonathan komt vertellen dat zelfbevrediging een zonde is.”

En er komen nog meer masturberende mensen aan het woord. “We ontmoeten de wereldkampioen aftrekken uit Japan, een Keniaan die ondanks angst voor impotentie niet van zichzelf af kan blijven en we maken een treinrit met de Hollandse Jan. Hij is expert meditatief masturberen en kan het, zonder aanraking, altijd en overal.”

Metropolis is op donderdag 22 december om 21.00 uur op Nederland 3.

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen