Kerstaflevering Diva’s Draaien Door gaat niet door

Foto: RTL Patricia Paay, Patty Brard en Tatjana Simic gaan toch niet op pad om een kerstaflevering van Diva’s Draaien Door op te nemen. Er is te weinig voorbereidingstijd. Dat vertelde Simic zondag in Carlo & Irene: Life 4 You. De redactie van het RTL 4-programma heeft een nagedacht over een feestelijke afle- vering, maar het bleek onhaalbaar. “Het is net niet gelukt vanwege tijdgebrek. Er was te weinig tijd en dat konden ze niet voor elkaar krijgen. Jammer“, aldus de RTL 4-diva.

Het is wel de bedoeling om volgend jaar weer reguliere afleveringen te maken. “Er is wel sprake van om het volgend seizoen in het najaar te laten terugkeren. Na het nieuwe jaar gaan we weer om tafel. Erland (Galjaard, RTL 4-baas, red.) moet dat voor elkaar krijgen.”

Simic verheugt zich op de nieuwe samenwerking met haar tv-collega’s. “Wij vinden elkaar gewoon leuk en aardig. We hebben veel goede dingen voor mensen gedaan. Daar zijn we trots op.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen