Janice Dickinson in nieuwe tv-show Ruben en Sophie

Geplaatst op di 29 nov 2011 om 10:22

Janice Dickinson treedt op in de nieuwe tv-show van Ruben Nicolai en Sophie Hilbrand. De presentatoren binden in de serie Ruben vs Sophie in L.A de strijd met elkaar aan en Dickinson is in één van de afleveringen hun opdrachtgever. Dat heeft BNN maandag laten weten. Waar de catwalk-diva de presentatoren laat uitvechten wie het beste oog heeft voor American Beauty, geeft Snoop Dogg hen weer de opdracht om een hiphoptrack te produceren en er live mee op te treden.

Andere gasten zijn Paul Verhoeven, van wie Ruben en Sophie binnen korte tijd een spannende actiefilm moeten maken. En in de eerste aflevering krijgen ze van de beroemde Amerikaanse gossip-blogger Perez Hilton de opdracht om erachter te komen wie het beste is met de sterren.

Ruben Nicolai: “Tegen Sophie strijden brengt het slechtste in mij naar boven! Haar duivelse gejuich en de manier waarop ze het er inwrijft als ze een keer wint zijn echt onuitstaanbaar.”

Ruben vs Sophie in L.A. is vanaf 13 december iedere dinsdag om 20.25 uur te zien op Nederland 3.
15 Reacties op “Janice Dickinson in nieuwe tv-show Ruben en Sophie”


 1. noah

  heerlijk om naar te kijken, word leuk!

 2. Hugo

  Heerlijk, waarschijnlijk 20 opnamedagen in LA met een crew van 20 man. Hotelletje in hartje L.A., en de baas Patrick Lodiers komt ook nog een paar nachtjes over om te kijken of het wel goed gaat met zijn sterren. Achja, en bij bnn is het traditie dat als Patrick langskomt, er een groot feestje gevierd word. Daarom eerst lekker uit eten met de hele crew in een 2-sterren restaurant, en vervolgens krijgt iedereen 500 euro om in Vegas te spenderen in het casino. 2 weken later in de montage er achter komen dat er nog 2 scenes vergeten zijn. En hup, met de halve crew dit keer(ja de hele crew is een beetje overdreven vond ons patrick), richting LA voor 7 dagen, om daar alsnog de vergeten scenes op te nemen.

  De tijd van uitzenden is aangekomen. Patrick heeft niet kunnen regelen dat ze het bij dwdd mogen promoten, maar wel dat sophie(op voorde van een inkijk en gewaste haren), bij Jensen kan gaan zitten. Ook filemon heeft een promotiepraatje paraat in de internetuitzending die achteraf bij de show van paul de leeuw word opgenomen.

  De kijkcijfers: 145.000, waarvan 12 procent van de BNN-doelgroep.
  Reactie Patrick Lodiers volgende ochtend op redactie: Het waren enorm zware weken dames en heren, maar aan het bnn doelgroeppercentage te zien, was het het waard…….die 600.000 euro budget die we hiervoor hadden.

  Deze tekst is mede mogelijk gemaakt door iemand die vindt dat BNN al 5 jaar structureel faalt, zonder dat ze van hogerhand ingrijpen.

  Bedankt.

 3. Joris

  @Hugo,

  Je afgunst en jaloezie druipt van het scherm af!

 4. Joris

  druipen

 5. Anoniem

  Leuk, maar had opzich liever Katja vs. Sophie of misschien toch niet..
  omg ik weet duidelijk niet wat ik wil :O

 6. Joost

  @Hugo
  Oei, jaloezie is geen mooie eigenschap Hugo…
  Eens met Joris

 7. Anoniem

  Zo zou Bart de Graaf het nooit gewild hebben. BNN is inderdaad de omroep van de zakkenvullers, prutsprogramma’s en snoepreisjes geworden. Nooit meer spraakmakend of vernieuwend.

 8. Chez

  Misschien slaat @Hugo een beetje door. Feit is wel dat Ruben en Sophie met hun gezinnen en nanny’s op kosten van BNN een maand in LA hebben gezeten.

 9. Flappie

  @Chez – Hugo slaat zeker weten door. En dat is jammer want hij heeft inderdaad een punt.

  BNN slaagt er maar matig in om hoog te scoren bij de doelgroep. Dit programma is weer een kopie van wat ze nu al jaren maken (presentator krijgt opdracht en voert deze uit) en voegt werkelijk niets toe.

 10. Chez

  Lijkt me heel interessant om te zien wat er gebeurd als Dieuwke Wynia begint..

 11. vinn

  Janice Dickenson is geweldig! Als als jurylid in ANTM maar haad eigen progamma Janice Dickenson Model Agenecy! maar ook haar bijdrages in andere progamma’s

 12. anonymus

  net zo erg als patty brard, zooo nep!

 13. henk

  @ anonymus 14:29; Welke presentator(trice) van om het even welke commmerciële omroep is er eigenlijk niet nep?

 14. barcode

  Op de de telegraafsite,prive,videootje van brard, met de titel :lang houdbaar. je schrikt je kapot , wat een verlopen kop zeg,ongelooflijk ! Lijkt meer op :niet langer houdbaar , over datum.

 15. Braak

  En dat van ons belastinggeld Hugo!! Stelletje arrogante steuntrekkers zijn het onder het mom van televisiemakers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.