Janice Dickinson in nieuwe tv-show Ruben en Sophie

Janice Dickinson treedt op in de nieuwe tv-show van Ruben Nicolai en Sophie Hilbrand. De presentatoren binden in de serie Ruben vs Sophie in L.A de strijd met elkaar aan en Dickinson is in één van de afleveringen hun opdrachtgever. Dat heeft BNN maandag laten weten. Waar de catwalk-diva de presentatoren laat uitvechten wie het beste oog heeft voor American Beauty, geeft Snoop Dogg hen weer de opdracht om een hiphoptrack te produceren en er live mee op te treden.

Andere gasten zijn Paul Verhoeven, van wie Ruben en Sophie binnen korte tijd een spannende actiefilm moeten maken. En in de eerste aflevering krijgen ze van de beroemde Amerikaanse gossip-blogger Perez Hilton de opdracht om erachter te komen wie het beste is met de sterren.

Ruben Nicolai: “Tegen Sophie strijden brengt het slechtste in mij naar boven! Haar duivelse gejuich en de manier waarop ze het er inwrijft als ze een keer wint zijn echt onuitstaanbaar.”

Ruben vs Sophie in L.A. is vanaf 13 december iedere dinsdag om 20.25 uur te zien op Nederland 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen