Do ziek van verveling tijdens opnames Expeditie Robinson

Do vond de opnames van Expeditie Robinson buitengewoon zwaar. Ze vond de opnames veel te lang duren. Dat zegt ze in Mikro Gids. De artieste smeekte haar medekandidaten in aflevering zeven om haar naar huis te sturen. “Het gevoel dat ik nutteloos was, dat hakte er bij mij keihard in. Ik had verwacht dat het fysiek veel zwaarder zou zijn. Op televisie zie je relatief veel actie. Je ziet niet hoe wij drie dagen niksen voordat we een zware proef mogen doen, om vervolgens weer drie dagen te niksen.

Het stuitte Do tegen de borst. “Geen eten, ach dat is dan maar zo, maar dat nutteloze gevoel. Het voelde alsof ik mijn kostbare tijd zat te verdoen. Misschien was het ook wel te harmonieus in Kamp Zuid. Pas toen het werd uitgezonden zag ik hoe er in Kamp Noord kliekjes werden gevormd en complotten gesmeed; dat was bij ons helemaal niet zo. Daardoor hoefde ik niet op mijn hoede te zijn of een tactisch spel te spelen en sloeg de verveling misschien wel eerder toe.

Sascha Visser, die volgende week in de finale van Expeditie Robinson staat, begrijpt Do. “Het is een gevecht tegen de tijd: je telt de minuten. Uiteindelijk begon ik me serieus af te vragen of ik niet wat anders kon doen met mijn tijd.”

Expeditie Robinson is donderdag voor het laatst te zien op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen