Britt Dekker gepersifleerd én echt in De TV Kantine

Foto: RTLBritt Dekker maakt dit seizoen dubbel haar opwachting in De TV Kantine. Niet alleen kruipt Carlo Boszhard in de huid van de Playboy-bunny, ook maakt Dekker zelf haar opwachting met een gastrol. Dat heeft RTL vrijdag laten weten. Dekker is een van de vele bekende Nederlanders die komend seizoen een gastrol spelen  in De TV Kantine. Zo komen ook Eddy Zoëy, Frans Molenaar, Nelleke van der Krogt, Rob Geus en Robert ‘Sterretje’ Minderhoud op bezoek in de studio.

Het nieuwe seizoen van De TV Kantine, dat op 2 december van start gaat, onderscheidt zich van de voorgaande seizoenen door met een vast aantal stamgasten te werken. “Was het eerder een komen en gaan van verschillende sterren, dit seizoen heeft een vaste club de tafels geclaimd in het persiflageprogramma“, legt een woordvoerder uit.

Vertrouwde gezichten zoals Maik de Boer, René van der Gijp en Kim Holland, die als vanouds achter de kassa zit, keren terug. Daarnaast zijn er nieuwkomers als Angela Groothuizen, Roel van Velzen, Britt en Ymke, Patty Brard, Patricia Paay en Bert van der Veer en Judith Osborn.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen start volgende week met een persiflage op het nummer ‘One Thousand Voices’. “De hele kantine doet mee, maar dan wel met een compleet andere tekst.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen