‘Nieuw uiterlijk Arie Boomsma leidt teveel af’

Tv-recensent Marcel Peereboom Voller vindt dat Arie Boomsma er te excentriek uitziet voor het discussieprogramma Debat op 2, dat hij samen met Ghislaine Plag presenteert. Dat zegt Voller in De Telegraaf. Debat op 2 ging zaterdag over euro’s en Grieken. “Tenminste, dat denk ik. Ik werd namelijk enorm afgeleid van de inhoud door de nieuwe extremistische look van presentator Arie Boomsma. Kaal hoofd, baard, een te krap overhemd met een wel erg nauwsluitend boordje“, aldus Voller.

De recensent voelde zich niet helemaal op zijn gemak tijdens het kijken. “Wild gesticulerend met zijn getatoeëerde armen en voortdurend onrustig heen en weer lopend, leek hij een kruising tussen een kooivechter en Zorba de Griek.

Wel heeft zijn optreden mijn pensioenangst in één keer weggenomen. Nu ben ik meer bang voor Arie.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen