Carlo en Irene maken Nederlandse Little Britain

Geplaatst op Sat 21 May 2011 om 11:39

Foto: Laura OldenbroekCarlo Boszhard en Irene Moors gaan een Nederlandse versie maken van Come Fly with Me, een van oorsprong Britse komedieserie van de makers van Little Britain. Ook Chantal Janzen en Gordon krijgen een rol in de nieuwe serie. Dat heeft Boszhard vrijdag verteld in RTL Boulevard. De opnames beginnen binnenkort op het vliegveld van Rotterdam. “Het gaat over het wel en wee van een vliegveld en dat gaan wij bewerken. Ik ben zo’n fan van die serie“, aldus de presentator.

Boszhard is dolblij dat hij een Nederlandse bewerking mag maken van de komedieserie. “Met een bandje van de TV Kantine zijn we naar Engeland gegaan en hebben we gevraagd of we alsjeblieft een bewerking mogen maken.

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe serie van start gaat.
47 Reacties op “Carlo en Irene maken Nederlandse Little Britain”


 1. Anonymous

  Hoera come fly with me top idee!

 2. Henna

  Wat een GEWELDIG nieuws! Ik ben van van Carlo en Irene en vond de gastrollen van Chantal en Gordon in De TV Kanitne briljant. Ook kijk ik graag naar de jongens van Little Brittain, dat al deze factoren nu gebundeld worden, is een gegarandeerde hit!!!!!

 3. Mike

  Carlo Irene samen met Chntal en Gordon het lijkt me geweldig.Dit kan wel een succes worden!

 4. Joanna!

  Wanneer komt het, ik zit nu al klaar.

 5. b>>

  Hulde ook voor Rtl om weer iets anders te doen.Ik ga me hier heel erg op verheugen.

 6. Ferdi

  Ik ben grote fan van Come Fly With Me: hoop dat Carlo Moses gaat spelen, nichterige troubleshooter van British Aiways, dat kan hij zeker weten geweldig!!!

 7. Seb

  Kijkcijfer topper nu al!

 8. TeeVeetje

  Als het net zo slecht word als Gek Op Jack en de TV-Kantine kunnen ze er net zo goed niet aan beginnen . Als Carlo Boszhard denkt dat hij de Britse humor en komedie maken kan evenaren dan overschat hij zichzelf enorm . Een goede komedie maken vereist kennis en vakmanschap en dat bezit Carlo Boszhard niet .

 9. J-k

  Fantastisch. Carlo, Irene, Chantal en Gordon zijn iniedergeval wel Humor. I.P.V linda de mol. kan niet wachten heerlijk.

 10. Hella

  @TeeVeetje:

  Zeg teveetje, als jij niks anders te doen hebt dan enkel hier negatieve comments te geven op mensen die groots zijn in hun vak, waarom begin je dan niet je eigen anti Carlo en Irene forum. Zo voorspelbaar ben je en dat mediacourant je er nog steeds niet uit heeft gepikt vind ik ook een schande. Jij bent nu echt een forum vervuiler, ga weg man.

 11. Anonymous

  Televizierring deel 2 !

 12. Kim

  Beste nieuws van deze week!

 13. Maartje

  JAAAAAAAAAAAA Carlo als Moses graag en Irene als Penny ik ken de serie erg goed en dit is heerlijk kan niet wachten op deze serie!

 14. Ferdi

  @Maartje:
  Nee, Carlo als Penny! Dat moet een man zijn.

 15. Mike

  Cool tha Bom…

 16. .kwikjealex

  Jhee, eindelijk britse humor dan dat (vaak) slechte amerikaanse gebeuren.

 17. Zaadmening

  Computer says no…

 18. Nina

  @Zaadmening:

  Yeah, but, no, but yeah, but no, but…….hell YEAAAAHHH!

 19. Anonymous

  @TeeVeetje:

  Stop giving me evils!

  Little Britain is leuk Carlo en Ireno ook! Dus wordt vast iets leuks. Jij bent sowieso te zuur om naar iets grappigs te kijken jij moet gewoon elke dag naar een of andere zware docu over iets ellendigs kijken.

 20. MediaPrak

  Het absulute hoogtepunt op de BBC, tijdens de kerst. Het origineel komt bij de VPRO. De lakmoesproef voor Carlo Boszhard. Minpuntjes van TV kantine, de teksten, vallen weg. Immers Come Fly With Me is een geweldig format en heeft geweldige teksten. Maar hopelijk ook wat Nederlandse input. Een Martin Schrôder, een Menno Baksteen. Hopelijk met ook een goede voice-over stem.
  Klasse dat Galjaard dit aandurft.

 21. Koen

  Zit ik niet op te wachten. Ben al geen fan van het origineel, vind sowieso Britse komedies teveel overschat. Maar misschien verrassen ze met deze Nederlandse versie, zal de eerste aflevering zeker gaan kijken.

 22. Gina Koloog

  Dit kunnen ze helemaal niet. Het wordt een slap aftreksel en dat kan niet de bedoeling zijn.

 23. Anonymous

  Verheug me er wel op, wanneer gaat dit 4de seizoen van start.

 24. verveelme

  Gezellig

 25. Martijn

  Tv kantine weer tijdens de liveshows van TVOH ( Dit jaar paar weken eerder dus verwacht begin november), dus zal dit wel bij de start van het nieuwe tv seizoen op de buis komen. Direct achter audities en battles van TVOH vermoed ik. Komend najaar dus een top vrijdagavond op 4. Zou ook nog op zaterdag 20.00 kunnen komen, maar volgens mij komt daar het belgische programma ´ Wat als´.

 26. Anonymous

  Carlo en Irene is al niks die drukte makers,dus little britain kunnen ze alleen maar verzieken !
  Maar RTLers zullen het wel leuk vinden .

 27. Martijn

  Zie ook wel een leuke zondagavond voor me.

  20.00 Zoektocht saturday night fever ( chantal janzen)
  21.30 Remake Little britain ( Carlo,Irene,Chantal en Gordon)
  22.00 Uitslag saturday night fever.

  Dan blijft de vrijdag:
  20.30 TVOH 2
  22.30 Van der vorst ziet sterren

 28. Anonymous5000

  @Anonymous: Heb je het bericht uberhaupt wel gelezen?

 29. .kwikjealex

  @Martijn:
  Er komen geen 2 talentenjachten tegelijk ;)
  dat zei Galjaard een tijdje terug toen hij een jaartje geen XFactor wilde.

 30. Anonymous

  @Martijn:

  Opnames beginnen binnenkort al, dus ik denk dat het al eerder op TV komt.

 31. TeeVeetje

  @Hella: Lees ik dit echt goed ?? GROOTS !!

 32. Anonymous

  @TeeVeetje: Kan jij lezen nee toch?

 33. Echt?

  Wat een goed nieuws geweldig !

 34. Hans

  Paul de Leeuw zou ook wel een mooie rol kunnen spelen.

 35. Levi

  Wanneer gaat de VPRO eigenlijk Come Fly with me uitzenden? Wordt tijd

 36. kraan

  “heiligschennis” van het zuiverste water. Kunnen Juut en Juul niet blijven doen waar ze echt goed in zijn, flauwe bonte-avond-verkleedpartij televisie maken. Het niveau van Little Britain is toch echt iets te hoog gegrepen voor dit stel, maar ze doen hun best maar. Zelfoverschatting noemen ze dit ook wel, jezelf op het niveau plaatsen van een serie als Little Britain.

 37. Pascal

  Briljant leuke serie die met gemeende gevoelens is ontvangen in UK.Carlo en Irene kunnen dit zeker en wat leuk dat ook Chantal en Gordon meedoen!Ik zeg topper.

 38. Insider

  Echt ik kots op Carlo en Irene.
  Ik kan niet begrijpen dat dit stelletje zo de hemel ingeprezen wordt.
  De tv kantine is slaapverwekkend en nu gaan ze ook nog “come fly with me” om zep helpen?
  Ze zijn overduidelijk in hun “telekids” periode blijven hangen, praten in hun zondagprogramma alsof ze het tegen een stelletje debiele kinderen hebben, en in de tv kqantine herhalen ze zichzelf constant…..zelden een programma gezien dat zo “niet leuk” is.
  En nu dit weer…….echt waarom die 2 zo vaak op tv zijn is mij een raadsel maar om hun talent is het zeker niet!

 39. 1270

  @Insider:

  Er is toch niemand die jou verplicht om er naar te kijken.
  Zap gewoon verder, en hou je gezeur.
  Iedereen heeft wel iemand die hij niet graag ziet.
  Ik heb dat b.v. met Kwalbert Verlinde, ik ga er hier niet over klagen hoor, maar ik zap lekker verder als hij op tv is.

 40. Anonymous

  Waarom zijn de mensen hierboven zo in jubelstemming??? Slaat nergens op alsof Carlo OOOIT in staat zou zijn het niveau van Little Brittain voor ook maar 10% te kunnen benaderen… en waarom toch die eeuwige zwaar wanhopige kopieerdrang bij RTL, het is DE meeszt ultieme zender ooit die in haar 22 jarige bestaan nog nooit iets zelf heeft bedacht en ontwikkeld. Elk programma is eerst ergens anders door anderen bedacht, gemaakt etc.

  Waarom niet gewoon Come Fly With Me uitzenden maar WEER een Nederlandse bewerking die WEER minder zal zijn dan het origineel… kijk naar dat programmaatjes wat Linda de Mol in elkaar knutselt op de zaterdag en hoe dat een belediging is voor het origineel… Tipje RTL, leer dat nou eens als je professioneel over wilt komen, alles kopieren en dan vooral iets wat al succesvol is, zorgt ervoor dat mensen gaan vergelijken. Kom nou na 22 jaar eindelijk eens met 1 programma waarvan geen origineel bestaat want tot dusver is dat nog nooit gelukt… kijk naar de zaterdagavond, ten eerste een avond met alleen maar ex-NPO medewerkers, je weet wel waar jullie altijd zo minderwaardig over doen, dan is dat programma Jongens tegen de Meisjes gewoon weer een bijeenraapsel van andere spelprogrammaatjes, dan Dit Was Het Nieuws, een 15 jaar oud afdanktertje van de NPO, creativiteit hebben we dus niet RTL????

  En dan dit… RTL, zichzelf een professioneel TV station noemend denkt nog steeds dat de TV kantine goed werd bekeken om het programma zelf maar klemt het vervolgens wel wanhopig in de pauze van The Voice/X Factor omdat het programma stand alone niet weet te scoren, dus waaraan heeft De TV Kantine de score te danken? Aan zichzelf of aan The Voice??? doe eens een gooi…

  En waarom nu weer een bewerking, door Carlo notabene… jammer, bij voorbaat mislukt… ik kijk het origineel wel, dat is een niveau dat Carlo nooit zal weten te halen maar dat zal bij jullie nog een jaar of 20 duren voor dat doordringt denk ik… Tipje… laat dan in dat showtje van hem ook Wendy van Dijk en Linda de Mol opdraven… die zien we ook al zo weinig bij RTL. Wie RTL kijkt zou zweren dat er in heel Nederland maar op de kop af 5 mensen met presentatieervaring te vinden zijn

 41. Anonymous

  @1270: Dat heb ik nou met het complete RTL weekend…

 42. diana

  Linda is wel leuk hoor alleen een comedy met irene en carlo is al leuk chantal sproetenkop hoeft van mij niet

 43. diana

  Tv kantine en ik hou van holland en gek op jack is echt wel leuk hoor chantal sproetenkop janzen is niet leuk tijl beckand is wel grappig alleen als chantal sproetenkop niet met die programma deed maar iemand anders was.het wel leuk geweest ik hoop dat gek op jack en ik hou van holland snel terugkeert samen met de tv kantine

 44. Nina

  Leuke nieuwe titel: Zie Ze Vliegen!

 45. Simone

  @Anonymous:

  Ten eerste:
  Ik denk niet dat Carlo erop uit is om Little Britain te evenaren, hij wil een nieuwe Nederlandse bewerking maken waarin zeker veel humor zit. Hij heeft de beste elementen uit de tv kantine meegenomen nl zichzelf, Irene, Chantal en Gordon. Die acteurs als typetjes op een vliegveld is voor elke zender een droom die uitkomt.

  Ik vind dat Carlo na zijn eigen bedachte TV Kantine, het zeker verdiend om nu een bewerking op te maken, dat moet ook wel anders heeft hij geen tijd om de tv kantine nog te maken. Dus dat is gewoon slim!

  Ten tweede:
  Ik denk dat we allemaal aan de X Factor en Peter van der Vorst hebben kunnen zien, dat de tv kantine niet alleen scoorde omdat het tussen de X Factor en de Uitslag stond. Nu haalt Peter goede scores omdat het bij de X Factor steeds spannender werd, maar aan het begin haalde hij nog niet eens een miljoen. Terwijl De TV Kantine standaard op 1, 4 miljoen zat.

  Ten Derde:

  Om nu meteen Come Fly With Me te vergelijken met Linda’s serie is gewoon way to makkelijk! Ik geloof erin dat Carlo een goede Nederlandse bewerking kan maken en het VLiegtuig wereldje is overal hetzelfde dus ik denk niet dat ze tegen de cultuurverschillen opbotsen zoals Linda dat deed.

  Sterker nog, ik voel een tweede nominatie voor de Televizierring aankomen! Mind my words!

 46. Pascal

  Zie ze vliegen hahhahahaha leuke titel

 47. B.K.

  @Simone: Je haalt nu ‘mind your language’ en ‘mark my words’ door elkaar :P.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.