Tv-programma Ali B valt in de prijzen

Het TROS-programma Ali B Op Volle Toeren met rapper Ali B heeft de Positive Young MediaAward 2011 gewonnen, een prijs voor positieve rolmodellen voor jongeren in de media. Dat heeft de TROS dinsdag laten weten. TROS-baas Peter Kuipers is er trots op dat de jury het programma ‘een perfecte match tussen oude en nieuwe Nederlandse cultuur’ noemt. “De TROS wil met haar programma’s mensen samen brengen en met Ali B op Volle Toeren is dat heel goed gelukt“, zegt hij.

In Ali B Op Volle Toeren gaat Ali B met een bevriende rapper op bezoek bij iconen van de Nederlandse muziek. “We zijn enorm trots dat dit unieke programma, waarin twee volstrekt verschillende muziekwerelden bij elkaar gebracht worden, de Positive Young Media Award wint. Ali B weet bruggen te slaan tussen de grootste contrasten“, aldus Kuipers.

De TROS heeft, in samenspraak met Nederland 3, inmiddels acht nieuwe afleveringen besteld bij producent Tuvalu Media.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen