Sylvana Simons debuteert als tafeldame in DWDD

Geplaatst op di 29 mrt 2011 om 16:30Foto: Leendert JansenSylvana Simons maakt dinsdagavond haar debuut als tafeldame van Matthijs van Nieuwkerk in het tv-programma De Wereld Draait Door. Dat heeft de VARA laten weten. Het is de taak van Simons om mee te praten of vragen te stellen aan de gasten van Van Nieuwkerk. In de uitzending van dinsdag, om 19.30 uur op Nederland 3, zijn dat onder meer Hans de Booij en Jack de Vries. De presentatrice schaart zich in het rijtje van andere tafeldames, zoals Halina Reijn, Katja Schuurman en Yvon Jaspers.


38 Reacties op “Sylvana Simons debuteert als tafeldame in DWDD”


 1. Newhouse

  STOP DE PERSEN !!!! Terugtrekken uit Libië, laat Japan links liggen, dit is HOT nieuws !! Dat we dit nog mochten meemaken.

  Wel leuk dat Jack de Vries te gast is. Die man zien we maar weinig op TV.

 2. Eddy

  Een leuke vrouwelijke tafeldame blijft een probleem voor dwdd, misschien is sylvana wel instaat om meer toe te voegen dan: “uuuuh ik wilde ook nog wat vragen”

 3. Bob

  Zet ze dan d’r bril weer op zodat ze slimmer lijkt ?

 4. Vince

  Theemutsje BZV zat er vorige week anders bij zonder amper wat gevraagd te hebben. Makkelijk verdienen…Beetje dommig, maar ja….dat nemen we voor lief.

 5. vrtx

  Hallo! Je vergeet de leukste en meest toevoegende tafeldame van allemaal: Claudia De Breij !!

 6. Wiskunde-leraresje

  Claudia de breij niet? Zij is toch ook vast?

 7. 6x niks

  Net als kabouter Jaspers,6x niks , wordt ze gevraagd omdat ze niet meer op de buis is? Soort uwv ipv dwdd , dan kunnen we in de toekomst nog wat verwachten aan uitgerangeerde tv-koppen.

 8. Anoniem

  leuker dan Yvon `alleen leuk genoeg door de kijkcijfers´ Jaspers.

 9. Anoniem

  Timelife presenteert: DWDD

 10. Anoniem

  Jack de Vries. zelfs zijn eigen vrouw belazerde hij nog….

 11. TeeVeetje

  Al die uitgerangeerde C-sterren schuiven tegenwoordig aan bij DWDD . En alweer die Jack de Vries bij wie z’n mondhoeken met elastiekjes aan z’n oren zitten , give us a big smile Jack .

 12. Pierre Cul

  Ik vind Sylvana niet echt een hoogvlieger maar ze torent wel boven Jaspers uit)

 13. Lies

  Zit me net te bedenken dat het droevig is gesteld qua potentiële vrouwelijke tafeldames/BN-ers. Wie is de nieuwe Sonja Barend? Of is Gooise Vrouwen en IHVH tegenwoordig het hoogst haalbare?

 14. Hansie

  een neger omdat het moet

 15. GossipGirl

  Leuk Sylvana! Ben benieuwd.

 16. Ron B.

  Djiezus kraaist, bij wie heeft ze nu weer onder het bureau gezeten voor deze schnabbel? Hmmz, toch maar eens mijn mening bijstellen, ze kan blijkbaar wel iets, 1 ding weliswaar, maar toch. De omroepbonzen trappen er steeds weer in. Dit is de neger omdat het moet. Waarom heeft ze trouwens die moeilijke bril niet op? Staat haar zóó intelligent.

 17. Jan-Joost

  Ze is in ieder geval zeer scherp met haar mening! De meeste tafeldames zouden er nu maar bij zitten en denken dat ze op dit moment met dat politieke geneuzel over Hille, alleen leuk zijn voor beeldopvulling! Claudia de Breij komt erg in de buurt van spraakzame tafeldames. Van mij mag Halina die alleen maar kan dom lachen in haar korte jurkjes, verdwijnen als tafeldame.

  Sylvana luistert wel en is een aanwinst voor DWDD! Zonder haar wisten we niet dat Hille wilde emigreren als Wilders aan de macht komt.

  Moet Rutger Castricum weer met Pownews zeer irritant lang Hille achtervolgen? Binnenkort treedt er dan eindelijk weer een kleurloze minister af!!!

 18. buis

  Ik heb net zitten kijken , wat een vreselijk mens , nep,gespeeld bijdehand,ik heb het idee dat alles wat ze zegt al is afgesproken, net wat 6x niks schreef : aan een baantje helpen.

 19. Pierre Cul

  viel me toch iets mee, wel wat geacteerd intelligent

 20. Stefan

  Aan tafel omdat het moet.

 21. vinn - thevoiceofxidols

  Sinds waneer is Katja Schuurman ook tafeldame?

 22. Anoniem

  @vinn – thevoiceofxidols: Dan moet je is wat vaker DWDD kijken..

 23. Yossarian

  Ik vond Sylvana best een aanwinst. Dat verhaal van haar over Hillen was zelfs een heus scoopje!

 24. Geemeel

  hieperde piep HOERA!!! goed gedaan Syl!! we kijken hoor!
  xx

 25. Wigwam

  Well done. Sylvana is een vondst.

 26. onderlife

  Een snikkelbeffer is het.

 27. Duderoo

  Snap dat hele principe tafeldame/heer niet, het voegt niets toe. Het is wellicht alleen handig voor matthijs, dat als hij in een benarde situatie terecht komt, de tafelgast hem kan redden, door nog iets dommers te vragen.

 28. Sander

  leuk!

 29. Anoniem

  Hulde voor Veronica!
  M!LF trekt 64.000 kijkers. :D

 30. mans

  vreselijk mens ! !

 31. Bob

  Dat viel mij reuze mee. Beter dan de andere vrouwen die daar ooit aan tafel hebben gezeten.

 32. Anoniem

  @Anonymous: WEG ERMEE DUS

 33. Lelany uit Nijmegen

  Sylvana….die mogen ze van de tv afkukelen.
  Alles wat ze op tv gedaan heeft is 3x niks.
  Ook weer zo’n omhoog gevallen VJ net als Bridget, Fabienne etc.
  Clipjes aankondigen kunnen ze nog net maar verder.

  Ze mogen van mij trouwens helemaal stoppen met egotripper Mathijs het programma is slaapverwekkend met iedere keer weer dezelfde saaie gasten en zo goed is Mathijs al helemaal niet…….vraagt altijd vanalles maar wil zelf nergens op antwoorden….irritante gast.

 34. JIMMY-SVEN S

  Lelany uit Nijmegen kan beter naar het PVV bolwerk Limburg verhuizen
  met haar proleten gedrag.

 35. Lelany uit Nijmegen

  @JIMMY-SVEN S: Ach…heb je weer een manier gevonden om over de PVV te zeiken?
  Als je niks zinnigs te melden heb tik dan ook niks in.

 36. Wim

  Laten we Lauren Verster niet vergeten. Dat kind kan in haar eigen programma nog niet eens een zinnige vraag stellen en toch heeft zij ook aan tafel gezeten! Ze had natuurlijk niks te melden. Je hoeft het dus niet van talent te hebben bij DWDD. Ze maakt graag mooie verhalen!?! hahaha ze weet niet waar ze moet beginnen. Maar zolang Jort haar nog niet zat is heeft ze misschien nog een klein kansje op een plekje aan die tafel. Sla je slag Lauren, nu het nog kan!!!

 37. Anoniem

  @Wim: Maar ze zat daar toch als een soort stagiaire? Jij doet net of DWDD haar nodig heeft. Lauren moet het van PR hebben dus is het alleen maar ridderlijk om haar wat zendtijd te geven. Het is alleen maar in haar belang en niet het belang van DWDD. Daar kan ze aantonen wat ze kan, of niet kan.

 38. Anoniem

  Daar denkt de PVV anders over

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.