Sterren aan het fornuis bij SBS 6

Foto: Robert HeezenDe deelnemers aan de tv-show Komen Eten van SBS 6 zijn volgende week be- kende Nederlanders. Vijf avonden lang zal te zien zijn hoe Dean Saunders, Liesbeth van Dijk, Marga Scheide, Mick Harren en Rob Geus bij elkaar komen eten. Dat heeft SBS dinsdag laten weten. De BN’ers tafelen niet alleen gezellig met elkaar, maar leveren ook kritiek op het eten. “Ze leren elkaar in de loop van de week steeds beter kennen en tussen twee mensen ontstaat zelfs een warme band“, verklapt SBS.

Rob Geus bijt op maandag het spits af. Aan het eind van de week zal blijken wie de winnaar is. “Welke BN’er kan het lekkerst koken, weet de beste ambiance te creëren én kan het zijn of haar gasten naar de zin maken?“, aldus SBS.

Komen Eten is volgende week elke avond om 20.00 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen