SBS 6 haalt The Sing-Off eerder van de buis

Geplaatst op wo 30 mrt 2011 om 14:48

Foto: SBSSBS 6 schrapt twee van de acht afleveringen van de zaterdagavondshow The Sing-Off met Danny de Munk en Tooske Ragas. De finale van het slecht bekeken programma is daardoor niet op 30 april, maar op 16 april te zien. Dat heeft SBS woensdag laten weten. The Sing-Off zal vanaf 9 april bovendien niet meer anderhalf uur, maar één uur duren. Aansluitend aan The Sing-Off, om negen uur, zal op die datum vervroegd het nieuwe seizoen van Groeten Terug van start gegaan.

Door de wijzigingen in het uitzendschema, verschuift de spelshow Lotto Weekend Miljonairs met Jeroen van der Boom van half tien ’s avonds naar tien uur ’s avonds.

Het vervroegen van de finale heeft te maken met de zeer lage kijkcijfers van het programma. Afgelopen weekeinde noteerde de muzikale show, waarin De Munk zijn presentatiedebuut maakte, slechts 418.000 kijkers.
114 Reacties op “SBS 6 haalt The Sing-Off eerder van de buis”


 1. Anoniem

  Weer een SBS-actie

 2. Anoniem

  zo ga je toch niet met je kijkers om!

 3. Anoniem

  Paniek bij SBS.

 4. Mick

  Gna gna gna………

 5. Daan

  Toch heb ik wel eens te doen met SBS6. Nauwelijks iets blijkt te lukken (de zondag uitgezonderd) en het aantal flops van de 3 zenders in dit seizoen is al niet meer te tellen op de vingers van 2 handen. Het is moeilijk aan te geven wat er zou moeten gebeuren. Meer van hetzelfde (talentenjachten) blijkt niet te werken, oude concepten (weekend miljonairs, BB/SS) terug slaat niet aan maar ook nieuwe concepten (M!LF, Black out) floppen. Kwaliteit van shows en presentatie omhoog zou een goede optie zijn, maar dat kost budget dat er natuurlijk nauwelijks is. Ben benieuwd waar SBS de komende maanden mee gaat komen.

 6. Roy B

  Lotto nog later! Dat gaat ook weer kijkers kosten vanwege de Eredivisie.

 7. .kwikjealex.

  Leuke woordgrap van RTL Boulevard
  Sing Off-air

  Maar daar zitten ze dan allemaal met het contract en Tina die “voelt” wat de kijker wilt; aldus in DWDD.

 8. Bart V.

  Waarom heb je het te doen met SBS Daan? Ben je soms aandeelhouder van Pro7Sat1 ? Als je als tvzender de plank misslaat, moet je niet gaan zitten janken. De kijker heeft altijd gelijk. En de SBS Groep gaat niet lekker om met haar kijkers. Beetje dom de concurentie aangaan met RTL en de P.O. Waarom geen showprogramma’s op de maandag, woensdag of donderdag? Waarom alle kwaliteit van Net 5 schrappen voor dat stomzinnige secret story? Constant dezelfde films? Volgens mij was Indiana Jones nog geen 3 maanden al bij SBS te zien geweest.

 9. Afhaalchinees

  Eerst denken, dan doen! Ik ben benieuwd wat de volgende flop wordt, want SBS denkt alleen in flops.

 10. Stefan

  Tja, op de manier kunnen ze Groeten Terug ook gelijk bij het rijtje flops neerzetten. Het slechtste wat je kan doen. Tussen twee flops een nieuw seizoen programmeren van een programma dat het in het verleden redelijk deed.

 11. Peter

  Terecht, maar gewoon per direct van de buis zou beter zijn want deze show gaat het blijven afleggen tegenover instituten als IHVH.

 12. Anoniem

  @Bart V.: Haha die oplossing zal ook niet veel uithalen, een show op een doordeweekse dag.

 13. Anoniem

  @Afhaalchinees: Dat nieuwe programma Money Drop lijkt me anders erg leuk toe..

 14. Husse met je neus ertussen

  Ach en als SBS niets zou doen zou het voor de ‘mediadeskundige’ hier ook weer niet goed zijn. Je doet het als SBS hier op deze site namelijk nooit goed. Gelukkig trekken grote mensen zich weinig aan van pubertjes die hier menen de media wijsheid in pacht te hebben

 15. David (2)

  @Stefan:

  Precies. Een normale zender zet tussen 2 hits een ‘minder’ programma, waardoor het toch goed kan scoren. SBS zet nu tussen 2 flops een ‘hit’, en hoopt dat dus het programma ervóór én het programma erná gaat scoren. Ik wens ze heel veel succes met deze gok.

 16. !#Michael#!

  Niet bepaald verrassend… maar toch wel verbijsterend dat daar een gehele management staff zit met peperdure salarissen die flop naar flop naar flop de buis op slingeren.

  Een baby zag nog aan komen dat dit niks zou gaan worden… Bij SSTNL ligt het dan nog aan de uitvoering. 1 uur show ipv 30 min elke werkdag… de zender… presentatie… casting etc…

  Maar The Sing Off? Dat kon je toch zo zien dat dat zich never nooit niet staande zou houden tov Ik Hou van Holland??
  Zend dan gewoon een familie film uit, daar pak je dan iig nog zo’n 700/800dznd kijkers mee, misschien n uitschieter naar de 1mln.

  Maar dit niet weer! Kom pas weer met zulk duur amusement als het gewoon iets is wat kans van slagen heeft… is dat nu n commercieel bedrijf of niet? Je gaat er bijna aan twijfelen!!

 17. JWK

  Om je kapot te lachen of om te janken?

 18. Dorothy P.

  Fijn. Nu Secret Story nog van de buis. Met terugwerkende kracht.

 19. Mark

  Wat een sukkels, wat een paniekreactie weer. Laat het eerst groeien, maar nee hoor, zakt het een weekje in, gelijk grijpt T i n a in. Stelletje m o n g o l e n daar. En wat komt er nu op vrijdag i.p.v. Groeten Terug? En Mijn Man Kan Alles kunnen ze ook wel bij voorbaat al schrappen, want dat flopt ook tegenover X-Factor live shows. Bespaard nog opnamekosten ook.

 20. 2.0

  ik heb al eerder gezegt in de us hebben ze echt van die zangroeppen die al jaren optreden met elkaar dit is gewoon een bij elkaar geraapt zooitje met het ide als we maar een programma kunnen maken enja dat is weer terug te zien in de kijkcijfers, als john de mol slim is geeft hij zn geld ergens anders aan uit want om die zenders hangt gewoon een vloek waar je niet meer vanaf komt ben ik bang

 21. saaaaai

  John de Mol koopt het bijna gezonken schip binnenkort op….

 22. Kaj

  SBS 6 moet gewoon duidelijkheid hebben in de programmering. Elke avond van de week een bepaald thema wat het hele seizoen blijft en niet te veel schuiven met programma’s. Ze moeten ook niet expres de concurrentie met RTL 4 aangaan want dat winnen ze toch niet.

 23. Mark

  Ik had Groeten Terug op vrijdag laten staan: meer kans tegenover Van Der Vorst Ziet Sterren dan op zaterdag tegenover Ik Hou Van Holland.

 24. .kwikjealex.

  Trouwens, wat is de Top 5 flops van de afgelopen jaren?
  1. Move Like M. ..
  2. Popstars
  3. Secert Story
  4. De Zaterdagavond Show
  5. De Sing-off

  Iemand betere volgorde, aanvullen ezv?

 25. Mark

  Volgens mij gaat het er niet beter op worden als ze een half uur uit de opnames van The Sing Off knippen. Ik zeg± nog minder dan 400.000 kijkers.

 26. gorr

  wat een ellende daar bij sbs. beetje stom inderdaad wat ze nu met “groeten” doen.. maar sbs kan sowieso niet veel goed doen. wat ze ook doen. de kijker -zit er niet op te wachten. gelukkig weten ze de zondag staande te houden….. ik ben echt benieuwd of john de mol sbs koopt en er iets van kan maken. dan moet er heel veel veranderen aan de styling en een hoop presentatoren op straat zetten, maar waar haal je nieuwe presenatoren vandaan……

 27. Mark

  Vermeld ook even in het artikel dat SBS i.p.v. de 2 vervallen Sing Offs nu HERHALINGEN van Wegmisbruikers gaat uitzenden. Valt me nog mee dat er geen De 25… komt. Trieste bedoeling weer op de zaterdag. Haal dan de familiefilms uit de kast…

 28. .kwikjealex.

  Trouwens ik vergeet:

  6. Hole in the W.
  7. Kettingreactie
  8. Wie ben ik?!
  9. Dancing Queen
  10. Paranormale Kinderen

 29. Kaj

  @.kwikjealex.: Beat de Mol is er ook nog eentje.

 30. Flippo

  Om geld te besparen kunnen ze beter ZSM alle zendermanagers ontslaan en geen nieuwe programma’s meer produceren. Het wordt toch niets meer, dus het heeft geen zin om te blijven investeren!!! Straks als er een nieuwe koper is, opnieuw beginnen. Dit is geldverspillerij!!!

 31. tv fan

  Kwikjealex : Kettingreactie had volgens mij nog rond de miljoen kijkers. Was geen flop. En ook Paranormale kinderen had gemiddeld 700.000 kijkers. Dus ik vind het wel erg flauw en makkelijk hoe jij je lijstjes maakt en hier neerzet.

 32. Anoniem

  Grappig dit gezeik op SBS en de constante ‘hoop’ (pssst, het is maar TV!!!) dat de Mol de zenders koopt. 4 Jaar gelden werd namelijk diezelfde de Mol, op hetzelfde weblog, door dezelfde mensen namelijk dagelijks op dezelfde manier als nu met SBS afgezeken. Over programmas overigens die het later op RTL4 uitstekend deden.

  Wat is het gezegde ook alweer ? Iets met de beste stuurlui …..

 33. Anoniem

  @.kwikjealex.: Popstars heeft 2 succesvolle seizoenen gehad en vind ik geen flop. Ook kettingreactie en Paranormale kinderen zijn geen flops.

 34. David (2)

  Van Mediajournaal.nl:

  “Doordat Groeten Terug van de geplande vrijdag naar de zaterdagavond schuift, heeft SBS6 besloten het nieuwe programma Mijn Man Kan Alles (vanaf vrijdag 22 april) uit te rekken tot maar liefst 2,5 uur.”

  Hoe veel dommer kunnen ze nou nog worden daar bij SBS6?

 35. Max

  Misschien moet SBS voortaan minder afleveringen bestellen!!!

 36. Anoniem

  Wat is kettingreactie en dancing queen???

 37. Dennis

  De kans is groot dat John de Mol SBS koopt, dan komt het allemaal wel weer goed bij SBS, dan zal RTL het moeilijk gaan krijgen.

 38. Whiskyfan

  1. Héhé, terecht weg met die show, maar waarom niet direct??
  2. John de Mol koopt SBS niet. De prijs is veel te hoog en hij verliest teveel aangezien de deuren bij RTL dan dicht(er) gaan. En van een Lada kun je nu eenmaal geen Alfa Romeo maken…
  3. En nu secret story nog??

 39. oprah

  Haha Nu Secret Story ook nog. Het enige dat scoort bij SBS zijn piet en shownieuws/hart van NL

 40. .kwikjealex.

  @tv fan:
  Ik zeg toch ook niet dat het het goede lijstje is, er staat toch bij: “Iemand betere volgorde, aanvullen ezv?”

  Maar in vergelijking met de verwachtingen van bijv. Kettingreactie is het wel erg slecht.
  Volgens mij hadden ze op hetzelfde aantal kijkers als domino day gegokt.

 41. Kevin

  Net alsof John de Mol en zender succesvol kan maken.. (denk aan Talpa). Laat hem maar lekker gewoon programma’s voor RTL maken. Veel beter. SBS kan wel een frisse wind gebruiken.. Het is het allemaal net niet.

 42. .kwikjealex.

  @Anonymous:
  Kettingreactie was domino day alleen dan zonder stenen en in Duitsland.
  Dancing Queen was de opvolger van SDOHI, soort SYTYCD (RTL5) maar dan alleen met Nance en alleen voor vrouwen.

 43. Cooksoicy

  Ik heb de Amerikaanse versie van de sing-off gezien. Deze was veel sneller. De hele serie duurde slechts 4 weken. Bovendien hadden xe iet zo’n rritante Danny de Munk. Zijn presentatie voegt niets toe aan het programmma.

 44. Paradox

  De start was al verkeerd: fout geregisseerd door iemand, die niet snapt wat de SBS kijker wilt zien. Uiteindelijk is dit heel goed voor John de Mol, die daarbij deze flop kan gebruiken voor zijn onderhandeling met SBS!

 45. Michael

  Is SBS zelf geen flop dan?

  Enkel Peter R. de Vries is leuk maar de rest is toch niks aan joh! Hart van Nederland is ook alleen maar over hondjes die kwijt raken enz. Kut nieuws! Totaal geen serieuze zender vind ik.

 46. jesse

  gooi eens een paar ‘echte sterren op een programma, geen zangers ex-schaatsers ex-soapies enzv. grote namen Henny H. zit thuis bijvoorbeeld, die kan zoiets dragen, zie dat nou eens in sbs6 directie=tina

 47. 1

  1-0 voor deze opmerking met een goeie regie erbij leuk leuk

 48. Anoniem

  @.kwikjealex.: Je vergeet De Nieuwe Uri Geller.

 49. Anoniem

  @jesse: Henny, ga nou lekker van je pensioen genieten joh. Het is klaar. Niet onder valse naam hier een bericht plaatsen, heeft ook geen nut. Geen enkele professional leest dit hier.

 50. GK

  Bijna alle presentatoren eruit zal al helpen en vervangen door mensen met kwaliteiten.
  NET5 lijkt steeds meer op SBS6 en dat gaat niet werken dus ook daar de kwaliteit terug.
  Hee , kwaliteit is opeens het terug kerende woord .
  Dus SBS , hup kwaliteit erin

 51. Erik

  Het is echt om je dood te schamen wat voor een teringzooi ze er daar van maken!
  SBS is geen professioneel bedrijf. Ze varen nog te veel op de Fons en Bart gedachte.
  En we weten waar dat toe heeft geleidt bij RTL. Er moet een frisse wind door die club want ook op andere vlakken blijven ze ver achter (digitalisering, VOD, etc).
  Ik voorspel dat dit pas het begin is want zowel RTL als de PO zijn op alle vlakken (niet één, niet twee maar drie vlakken) voorbij! Er zit gewoon onvoldoende kennis en teveel ‘oud’ (en versleten) tv bloed!
  Tijd voor nieuwe impulsen!!

 52. tvbabe

  wie is/was de regisseur van de Sing Off?

 53. TinaLady

  Jongens ik hen beschikbaar hoor? Voor de vrijdag media uitzending van DWDD. Ga wil wel aan het tafeltje zitten bij de jury. Hebben ze geen jury? Elk TV programma heeft toch een jury? Hebben ze echt geen jury?

 54. Bob

  @Erik: Wat een onzin kraam je uit. In welk opzicht loopt SBS achter op RTL als het gaat om digitalisering en VOD ? Ik hoop toch serieus niet dat je doelt op die puinbak site van RTL met wat chaotisch geplaatste clipjes. Beide partijen zijn vertegenwoordigd op alle VOD platforms van de kabelmaatschappijen (en soort gelijken). Daarnaast biedt SBS een enorm on demand aanbod aan (inclusief nieuwe films) via hun eigen VEAMER platform. Werkt prima. Daarnaast biedt SBS diverse platforms aan, online, voor gaming en gambling.

  Het grote verschil met RTL is dat SBS het niet allemaal onder 1 merk doet (waar ik groot voorstander van ben).

 55. Anoniem

  RTL word wakker: vanaf April op maandag

  20.30 CSI
  21.30 Bones
  22.30 CSI:NY

  XFactor herhaling gaat naar de late zondagavond

 56. Jeroen

  Wanneer houdt Tina de eer aan zichzelf?

 57. Anoniem

  @Jeroen:

  Dat had ze vorig jaar al moeten doen

 58. Robert de Wit

  @Jeroen: EENS!! Je kan niet vanuit de productie op zo’n functie terecht komen!

 59. Mensen.

  Dit krijg je ervan. Ik heb het altijd dom gevonden. Sing Off op zaterdag, kom op SBS, word eens wakker. Ik hou van Holland zou 2 weken na de start terugkomen.

 60. Singing Bee

  Wat lomp, zo ga je toch niet met je kijkers om????
  Binnenkort kijkt niemand meer

  Sowieso graaf je je eigen graf door Weekend Miljonairs nog later te zetten. Het ging nog wel goed qua cijfers (voor SBS) maar dit programma kunnen ze nu over 2 weken ook van de buis gaan halen.

  Stom, stom, stom

 61. Edgar

  zit er niet gewoon ergens een “mol” bij SBS die kansloze formats de zender opgooit en zo probeert de waarde van de zender naar beneden te krijgen?… ;)
  Op papier zie je vaak al of iets werkt of niet en anders zeker na een pilot..

 62. Timo

  @Anonymous: Goed format The Million Pound/Dollar Money Drop, maar omdat we weer gierig zijn in NL is het prijzengeld naar max. 100.000 euro gebracht (leuk hoor een winnaar met een paar duizend euro :P) en daarnaast is het weer echt belachelijk geprogrammeerd in de vooravond. En verwachten ze dus boven het tijdslotgemiddelde (lijkt me toch (één van) de doelstelling(en)) te gaan scoren tegenover DWDD (NED3), NOS Journaal (NED1) en RTL Nieuws en GTST (RTL4). Nou ik wens ze veel succes, maar ik denk dat het een grotere kans heeft als het op maandag t/m donderdag om 20.30 uur te programmeren als ze het ‘week-lang-idee’ uit de UK willen gebruiken ook.

  SBS6 en Net5 moeten het roer compleet omgooien, want de zender maakt niet alleen veel slechte programma’s en worden vooral films te vaak herhaald. Maar het weet ook niet een concurrend schema in elkaar te draaien. Dat in tegenstelling tot Veronica die een redelijk stabiel schema heeft met programma’s die heel goed bij de core demo Mannen 20-34/20-49 passen. Ze weten waar hun krachten liggen. En ondanks dat ook zij natuurlijk flops hebben, zitten er ook genoeg (redelijke) successen voor de zender bij qua series en lokaal gemaakte programma’s.

 63. David

  Waar ze zich druk om maken. Dan heb je toch wel een heel erg groot bord voor je kop. Alle nucleaire rotzooi uit Japan komt richting de rest van de wereld en wat zullen er de komende tijd een hoop mensen aan kanker overlijden en wie weet wat een rampen ons nog te wachten staan. Niet overdrijven maar het houdt maar niet op. Moge de Here Jesus ons goed gezind zijn en ons helpen dit alles goed te doorstaan. Gezond eten, gezond denken en eerlijk zijn, meer kan een mens niet doen. Onze Vader doet U alstublieft de rest.

 64. Grumpy

  Weer een succes van dat vreselijk kippetje Tooske. Sluit ook zo lekker aan bij de SBS kampeerders……

 65. Bas v.d Kimme

  Denk dat Sbs beter helemaal kan stoppen met die (zang)auditieshow’s.
  Programma’s als wegmisbruikers, Undercover Nederland scoren erg goed dus Sbs kan zich waarschijnlijk beter gaan richten op dit soort programma’s.
  Op de Zondagavond haald Sbs vaak (gemiddeld) 1,2 miljoen kijkers en dat is toch heel netjes.Kwa Amusement denk ik dat Groeten terug/In de rimboe en Show me the monney nog wel kunnen scoren.

 66. Bas v.d Kimme

  @Timo.Ja zij al eerder dat de Duise versie (Zdf) een heel groot succes is
  maar ja daar is het prijzengeld maximaal 1.000.000 per spelronde,
  en zijn er ook al regelmatig bedragen van 300.000/400.000 euro gevallen
  wat hier dus al niet mogelijk is.
  Dat is nou net vaak het vervelende hier als er dan een show komt die ergens een succes is komt het hier vaak in een kleiner format/Lager prijzengeld en de vraag is of het dan ook aan gaat slaan want juist dat hele grote prijzengeld/decor maakt een show als Rette die million een heel erg mooi spel.
  Maar hoe dan ook denk dat het hier toch zeker wel rond de 500.000 kijkers zal halen.

 67. Voice

  @Whiskyfan:
  Lijkt er meer op dat de persgroep het gaat worden.
  Zie ook ANP bericht vandaag.
  http://www.zie.nl/video/algemeen/Persgroep-wil-SBS-kopen/m1gz24ifm7eo

  De mol kan wel kopen maar kan niks mee nemen de komen de jaren dan blijft het een ramp zender ala talpa tv.

 68. frederique

  sbs, luister!
  gooi Tina, Pascal, Eric en Alphons er direct uit!
  iedereen, maar dan ook iedereen ziet dat deze vier het bedrijf om zeep helpen. het lijkt wel of ze het express doen, zo knullig is hun werkwijze.
  en haal meteen Tooske, Nance en Renate van de buis!
  niemand zit op deze domme en verschrikkelijke blondjes te wachten, op deze non talenten, omhooggevallen types die niets kunnen.
  misschien halen jullie dan weer eens wat kijkcijfers boven de 400.000….

 69. Timo

  @Bas v.d Kimme: Ik hoop het voor SBS6. Kunnen ze het seizoen toch nog met een succesje afsluiten. Al is 500.000 kijkers natuurlijk nog steeds in lijn met de huidige kijkcijfers voor Shownieuws en Komen Eten.

  Ik ga het wel checken want vooral de Britse versie waar ik een aantal episodes via youtube van heb gezien is erg spannend. De US versie op FOX was helaas veels te veel gerek, mede doordat er meer commercial breaks dan in de UK versie zitten en het niet live is. En ook de presentator, een acteur, was totaal niet geschikt voor deze show.

  Maar loopt het nu nog steeds op ZDF Rette die Million? M’n Duits is niet erg goed, maar ben wel benieuwd eigenlijk. Want hoe cool is het om direct een miljoen euro voor je te hebben liggen, en dat je potentieel ook met 1 miljoen euro weg kan lopen. Dit soort shows draait ook mede vind ik om de astronomische bedragen, dat is een groot gedeelte van de spanning in game-shows vind ik ook.

 70. Bart V.

  ZDF doet om de week op woensdag deze spannende show. Er ligt echt 1 miljoen euri in bundels op de tafel. 10 vragen, eerst 4 antwoorden, later 3 en tot slot 2 antwoorden. Het is wel redelijk te volgen, al is je Duits niet 100%. Afgelopen week tot 2x toe mensen die echt de tonnen zagen verdwijnen, het geld ligt op soort kleppen in de transparante tafel met de antwoorden op beeldschermen. Het is echt een te gek gezicht om te zien dat het miljoen op de juiste klep blijft liggen en daarnaast 3 kleppen die open klappen. Het is nog erger als je de tonnen op het verkeerde antwoord ziet verdwijnen via een doorzichtige pijp onder de tafel. Volgende week woensdag ZDF 20.15 uur.

  Echt heel erg om het in NL weer om 1 ton te doen. Typisch SBS. En nog dommer om het om 19.30 uur te doen. Zo heeft Talpa ook via RTL 5 het kofferspel uit miljoenenjacht verlaagd naar domme dozen.

 71. Bas v.d Kimme

  @Bart V.Ja het is een spelletje waar heel wat sensatie inzit,
  de laatste keer was er zelfs een koppel dat bij een vraag 850.000 euro naar beneden zag vallen, dat leverd natuurlijk wel mooie t.v op en van de andere kant is het ook heel leuk om te zien als een koppel met een paar ton naar huis gaat, wat dus ook regelmatig gebeurd.

 72. Martijn

  Wat slim om groeten terug ook de vernieling in te helpen tegenover IHVH. Goed bezig!

 73. Martijn

  En dan gaat die show met Nance en Henk Jan zeker weer gerekt worden naar 2 uur op de vrijdagavond. Zonde.

 74. Sonny

  @Bas v.d Kimme: Maar of ze die prijs krijgen is de vraag. Altijd mooi weer spelen voor de camera bij de co. Ooit hoorde ik eens van iemand die bij Rad van Fortuin meedeed een flinke prijs had gewonnen. Hij moet hem nog krijgen. Maar dat lees je nooit. Waarschijnlijk flikken ze deze rot truc nog steeds. Niet te vertrouwen die jongens.

 75. Mike

  @Bob: En jij bent een voormalig ‘medewerker van de maand’ bij SBS??

 76. Bas v.d Kimme

  @Sonny.Als dit zou gebeuren (Maar dat zie ik bij de zdf niet snel gebeuren)
  zou het echt wel uitlekken en op de voorkant van de Bild.de komen te staan en dat zou hele slechte reclame zijn.Tuurlijk moet dat miljoen/een paar ton er niet om de haverklap uitgaan en om dit te voorkomen worden er heel vaak percentage vragen gesteld.Bij percentage vragen is er vaak heel snel twijfel en zal een groot deel van het geld verdeeld worden en dus ook wegvallen.
  Omdat je bij een percentage vraag heel vaak moet inschatten en het (bijna) nooit zeker kan weten.Maar dat geld dat eruit gaat zal weldegelijk uitgekeerd worden.Vroeger was dit rond de 8 weken maar weet niet precies of dat nu nog zo is.

 77. Sonny

  @Bas v.d Kimme: Wie heeft het nou over zdf? Ik heb het over rtl. Uit de tijd van Hans van der Togt. Toen was er nog geen internet dus konden ze dit makkelijk flikken. Toen hebben ze ONWIJS veel lopen graaien en wie zegt dat ze dat afgeleerd hebben? Trouwens die mistake met die grote prijs aan het verkeerde adres een paar weken geleden was ook misselijkmakend. Geintjuh!! Je maakt ze toch niets, zoiets. Tenzij iemand daar de stekker eens uittrekt. Dan is het finito.

 78. Anoniem

  Wat komt er na Sterren dansen op het ijs op de vrijdagavond?

 79. Bas v.d Kimme

  @Sony.Wie heeft het over de Zdf ???
  Je begint zelf met de zin ‘Maar of ze die prijs krijgen’…..

 80. joepiedepoepie

  @Sonny: hi rukker, jij ook weer hier. samen met je alter ego’s david en daisy bell?
  Analfabeet!
  Ga ff lekker de heer van dichtbij bekijken!
  nutteloze overbodige zuurpruim!

 81. David

  @joepiedepoepie: Hou jij je karma maar in de gaten want in deze tijden gaan de lakens pas goed uitgedeeld worden. De natuur doet zijn werk altijd uitstekend.

 82. joepiedepoepie

  @David: Ik denk dat ze daar in Japan iets anders over denken stakker!
  Ga ff lekker ergens anders gallen met je onzin!
  Ben zo blij dat ik niet zo zuur door het leven ga als jij dat doet!
  oMG, i love life

 83. David

  @joepiedepoepie: I love life net zo goed, en het zuur krijg ik alleen als ik weleens voor de nieuwgierigheid langs de co zap. De fake neppe wereld van die co’ers verzuurt mij ala minuut. Dus gauw wegzappen. Verder is het helemaal heavenly hier.

 84. joepiedepoepie

  @David: jezus christus stop dan met zappen langs de co want zoals je hier altijd bezig bent. Als mij iets frustreert dan stop ik ermee en ga er geen andere mensen mee lastig vallen maar jij zit hier elke avond de zuurpruim uit hangen stakkerd. Ga wat leuks doen met je leven ipv alleen hier te komen zeiken. Ga The Secret lezen ofzo en doe er wat mee

 85. !!Thin Positive!!

  Test

 86. Anoniem

  Harrejasses, en weer wordt kwaliteit niet gewaardeerd door het klootjesvolk! Wat een vakman is die Danny de Munk. En laten we Tooske niet vergeten. Daar kunnen vele presentatrices nog een punt aan zuigen.

  Nederland weet kwaliteit niet te waarderen en kijkt naar pulp, zoals:
  – That’s the question
  – Boer zoekt vrouw
  – Hello goodbye
  – Ali k.tmroq op toeren
  – Paul de L. (die gelukkig zijn tronie van de tv haalt)
  – Tussen kunst en kitch
  – Kassa
  – Opgelicht
  – Radar
  – IQ test
  – Spuiten, slikken en snuiven
  – moet ik nog doorgaan?

  Helaas wordt kwaliteit pas veeeeel later gewaardeerd, maar dan is het al te laat. Wat moeten wij straks zonder Patty, Gerard, Nance, Renate, Piet, Cilly, Henk Jan, Tooske en Danny?

  Slaap rustig verder, Nederland! Van het bashen van een van de betere kwaliteitszenders krijgen jullie nog gigantisch veel spijt!

  Met vriendelijke SBS-groeten van !!Think Positive!!

 87. David

  Ik zit hier anders keihard te werken, stel hier wat misstanden aan de kaak. Grote blaaskaken die zich op alle mogelijke manieren zich verrijken zonder ook maar ene prestatie neer te zetten. Of je moet jezelf opblazen tot megalomane proporties een prestatie vinden. Als je alle mogelijke media middelen tot je beschikking hebt ook al een fluitje van een cent. Maar jij vindt dat ik zit te zeiken. Beetje dimmen zou je sieren.

 88. !#Michael#!

  @Anonymous:

  OMG ik hoop toch dat dit een fijn staaltje sarcasme is :lol: anders ben je echt knetter gek :lol:

 89. joepiedepoepie

  @David: wat weet jij er nou van. Ooit bij een co-omroep gewerkt? Zo niet dan moet je helemaal lekker je mond houden!
  En ik ga zeker niet dimmen als één of andere eerste de beste amoebe dat tegen me roept

 90. Wallie

  @Anonymous: hallo, hebben ze je weer internet gegeven bij Mentrum?
  Haha nou kom jezelf maar weer dagelijks voor lul zetten hier hoor!
  Hoe meer jij schreeuwt hoe meer mensen zich tegen sbs keren! Dus kom maar met die berichten

 91. Anoniem

  @!#Michael#!: Ik ben niet gek, jullie zijn gek om een goede zender als SBS zo onder te waarderen.

  @Wallie: Ik schreeuw niet, ik zeg de waarheid. Maar ja, dat mag in Nederland nou eenmaal niet.

  Met vriendelijke SBS-groeten van !!Think Positive!!

 92. Anoniem

  @Wallie: Krijg nou wat! Wallie!!! Wat leuk je hier aan te treffen. Ja, dat was een leuke tijd bij Mentrum, he? Wat hebben we gelachen. ;-)

  Sinds wanneer ben jij vrij?

 93. Wallie

  @Anonymous: lol, goed bezig. Je begint nu al. Welkom terug

 94. Flippo

  @Anonymous: HAHAHA :lol:

 95. David

  @joepiedepoepie: In Japan denken ze er misschien anders over, feit is dat een stelletje slimme jongens op een breuklijk(! lekker goedkope grond natuurlijk!) een paar kerncentrales bouwen. Daar kun je toch moeilijk de natuur de schuld van geven. Maar de Japanners denken Zen en Zen zegt ”alles is zoals het is en het is goed.” Dus kennelijk ook als het zuur en vervelend is.

 96. Wallie

  @Flippo: Laat deze persoon maar. Is cynisch bedoeld

 97. jo

  Er zijn hier nogal wat figuren die in hun vrije tijd niets beters te doen hebben dan met veel misbaar SBS de grond in te trappen. Hebben jullie niets beters te doen? Ga naar RTL kijken ofzo.
  SBS zit in een stevige dip, dat is waar. En dan?

  Ken je die mensen die winnen bij een sportwedstrijd om vervolgens de verliezer nog eens uit te jouwen? Een vervelend slag mensen.

 98. koos

  het programma is saai , de groepen die er aan mee doen komen niet tot hun recht. te veel onderbrekingen door reclame en veel te geneuzel door de presentatie.Ook passen Tooske en Danny niet bij elkaar het is geen gezicht .Tooske moet ook een andere styliste nemen want haar kleding past echt niet bij het programma . En Danny die zou een programma moeten gaan doen waarin hij met mensen kan praten op de straat, over hun leven , zoiets als de bloemenkraam van rtl of laat hem Amsterdamse kroegen bezoeken en aan schuiven aan een stamtafel , ik denk dat hij dan wel tot zijn recht komt.
  Oja mocht dit plan door gaan heb ik wel de rechten hihi

 99. !#Michael#!

  @Anonymous:

  374.000 kijkers voor de Afvallers XXL zonder concurrentie van de Champions Leageau.

  Add nog maar een mega flop aan de endless line up van SBS flops van de afgelopen 2 jaar ;)

  Maar goed, vooral Think Positive :lol: !!

 100. Alex

  374.000 kijkers voor Afvallers, opnieuw een gigantische flop dus…
  Valt nu nog maar weinig positiefs uit SBS te halen…

 101. Jos

  SBS6 moet eens ophouden krampachtig een RTL klonn te willen worden.

 102. SBS flops

  De nieuwe Uri Geller
  Wie ben Ik
  Dancing Queen
  Sing Off
  Afvallers XXL
  Popstars
  Zaterdagavond Show
  Move Like Michael Jackson
  Secret Story
  Hole in the Wall

 103. Tip

  SBS kan maar beter helemaal stoppen met live shows…en stop dan ook meteen met die presentatieduo’s, waarom niet gewoon EEN presentator/trice. . Waar SBS in elk geval eens mee moet kappen is die zelfverheerlijking van hun eigen programma’s… “Heel Nederland kijkt ernaar” “het gesprek van de dag”… Gaat helemaal nergens over… alleen mensen met een IQ van 50 trappen daar in.
  En haal eens echte presentators in huis, geen zangers (volkszangers).

 104. Annika

  Al enkele jaren erger ik me echt tot agressie aan toe aan de zender sbs. De manier waarop programma’s worden aangekondigd, alsof het einde der tijden over: 10!…9!..8!.7!,6! seconde gaat beginnen, zo verschrikkelijk irritant. En wat voor programma”s. alles op die zender is een kopie van een show die op zichzelf al slecht en overschat is en dan denken ze er mee weg te komen om het gewoon te kopieeren. So you think you can do whatever, je wordt er toch fokking gek van. Popstars….Dramatisch! de jury denkt dat het om hun gaat, de kandidaten kunnen gewoon nooit normaal zingen en de hele aankleding is so amateuristisch. Over HET BESTE presentatie-duo van HEEL Nederland zal ik maar gewoon niks zeggen, dat is namelijk om van te kotsen, zo nep zo over de top nichterig.
  Dat kijkcijfer-gezeik trek ik ook niet meer. Het is hier geen Amerika, kom op. nou, “we verwachten toch wel 1,28874765 miljoen kijkers, want het programma verdiend het”. Hou toch op. Er zitten duizend mensen met een kastje in nerderland en die worden ff geextrapoleerd naar de hele bevolking, tuurlijk!! Die cijfers zeggen geen ruk. De enige reden dat er naar die zender gekeken word is omdat er op de andere netten reclame is. Ik gun SBS nog 10,….9,….8, 7, ,6,5,4,3,2…..1 seconde en dan moet die zender gewoon KAPPEN

 105. Janusz

  Vind het optisch (incl promos) wel mooi gemaakt programma, mag ook weleens gezegd worden. Maar ben t inhoudelijk ook eens dat t een te amerikaanse format is….acapella is daar veel meer in dan hier in europa….

 106. Whiskyfan

  @Anonymous:
  Je kan wel zien dat jij “gebrainwashed” bent bij de SBS groep!

  Dat je Patty, Danny, Henk-Jan en Tooske kwaliteiten toedicht die niemand anders ziet is al bijzonder, maar dat je gerespecteerde programma’s en makers zoals Radar, Kunst & Kitch, Hello Goodbye en Paul de Leeuw als pulp omschrijft is het bewijs. Je discriminerende opmerking over Ali B. (wiens programma ook hoog gewaardeerd wordt, wiens programma beter scoort als 90% van de SBS programmering en nu zelfs een prijs gewonnen heeft) beschouwen we maar als een ‘schreeuw om aandacht’.

 107. Huiskamer

  Wellicht een ander tijd stip ? Programma zal het goed doen bij een selectieve groep liefhebbers.

 108. Robin

  @huiskamer: Ja om 01.00 snachts.. Goed plan ;)

 109. @@

  John de Mol moet SBS6 nu kopen. Qua marktwaarde op dit moment niet veel meer waard. Koopje dus.
  Dan gelijk ombouwen naar de maatstaven van John/Talpa/RTL Nederland. En we hebben er weer een “fatsoenlijke” zender bij. Natuurlijk wel eveneens het oude bestuur weg.

 110. Casper H.

  „Een ding is duidelijk: Nederland was er niet klaar voor.” zegt Danny in de Telegraaf. Die smoes kennen we inmiddels wel.

 111. Anoniem

  Wat zou ik graag die afgrijselijke arrogante kop van Tina N. nu eens willen zien. Quote Tina: “SBS begrijpt de kijker”…Tuurlijk Tina! Whahahahahahahahahahaha.

 112. willem

  Wie is de mol bij SBS? Je zou het bijna denken, maar waarschijnlijk is het gewoon incompetentie. Blijkbaar neemt de programmaleiding beslissingen op gevoel (en door successen van anderen te copieren) en niet op grond van intelligente analyses en/of visie. En als je gevoel je dan in de steek laat, dan krijg je dus de reeks flops die we nu al een tijdje zien.

 113. Mark

  @Anonymous: X-Factor hh gaat van de maandag naar de zondag omdat de liveshows beginnen, die duren totaal ruim 3 uur (met uitslag erbij), en dat wordt voor maandag te laat, dan begint de hh van Boulevard pas om 02:00 uur (!), was vorig jaar ook al een paar keer.

 114. Vincent

  @Edgar:

  Haha een ‘mol’ die de waarde naar beneden probeert te halen.
  Welke mol zou hier nog mogelijk bij gebaat kunnen zijn? :-O

  Goed gevonden! Even kijken welke hoge SBS-er over een jaartje in de top van Talpa zit?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.