SBS 6 haalt The Sing-Off eerder van de buis

Foto: SBSSBS 6 schrapt twee van de acht afleveringen van de zaterdagavondshow The Sing-Off met Danny de Munk en Tooske Ragas. De finale van het slecht bekeken programma is daardoor niet op 30 april, maar op 16 april te zien. Dat heeft SBS woensdag laten weten. The Sing-Off zal vanaf 9 april bovendien niet meer anderhalf uur, maar één uur duren. Aansluitend aan The Sing-Off, om negen uur, zal op die datum vervroegd het nieuwe seizoen van Groeten Terug van start gegaan.

Door de wijzigingen in het uitzendschema, verschuift de spelshow Lotto Weekend Miljonairs met Jeroen van der Boom van half tien ’s avonds naar tien uur ’s avonds.

Het vervroegen van de finale heeft te maken met de zeer lage kijkcijfers van het programma. Afgelopen weekeinde noteerde de muzikale show, waarin De Munk zijn presentatiedebuut maakte, slechts 418.000 kijkers.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen