Mireille Bekooij wil radioprogramma

Mireille Bekooij (63), die jarenlang het programma Koffietijd presenteerde voor RTL 4, heeft niet de ambitie om terug te keren op televisie. Wel zou ze dolgraag een eigen radioprogramma willen. “Ik heb ooit bij de AVRO-radio gewerkt, en ik ben nog steeds een radiomens“, zegt Bekooij in weekblad Story. Bij welke omroep ze aan de slag zou willen, weet de voormalig presentatrice nog niet. “Een comeback bij omroep MAX? Daar ben ik toch met mijn 63 jaar veel te oud voor?

Bekooij is een van de kijkers van het nieuwe Koffietijd. “Ik vind dat Quinty Trustfull en Loretta Schrijver het ontzettend leuk doen. Ik vind het ook mooi dat het programma terg is en een succes blijkt.

Ook kijkt ze graag naar Linda de Mol. “Linda is mijn hartsvriendin. Ik weet nog goed dat ze mij het allereerste script van de serie Gooische Vrouwen voorlas. Ze wilde mijn mening weten. Ik wist direct dat Linda hiermee goud in handen had. En dat is wel gebleken. Ik vind het fantastisch wat Linda doet. In haar vak behoort zij tot de besten.

Zelf is Bekooij nu vooral druk met vrijwilligerswerk. “Zo zit ik in het bestuur van een stichting die opkomt voor het welzijn van ouderen. We willen dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig zijn en helpen hen daarbij.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen