Mireille Bekooij wil radioprogramma

Geplaatst op di 29 mrt 2011 om 16:11

Mireille Bekooij (63), die jarenlang het programma Koffietijd presenteerde voor RTL 4, heeft niet de ambitie om terug te keren op televisie. Wel zou ze dolgraag een eigen radioprogramma willen. “Ik heb ooit bij de AVRO-radio gewerkt, en ik ben nog steeds een radiomens“, zegt Bekooij in weekblad Story. Bij welke omroep ze aan de slag zou willen, weet de voormalig presentatrice nog niet. “Een comeback bij omroep MAX? Daar ben ik toch met mijn 63 jaar veel te oud voor?

Bekooij is een van de kijkers van het nieuwe Koffietijd. “Ik vind dat Quinty Trustfull en Loretta Schrijver het ontzettend leuk doen. Ik vind het ook mooi dat het programma terg is en een succes blijkt.

Ook kijkt ze graag naar Linda de Mol. “Linda is mijn hartsvriendin. Ik weet nog goed dat ze mij het allereerste script van de serie Gooische Vrouwen voorlas. Ze wilde mijn mening weten. Ik wist direct dat Linda hiermee goud in handen had. En dat is wel gebleken. Ik vind het fantastisch wat Linda doet. In haar vak behoort zij tot de besten.

Zelf is Bekooij nu vooral druk met vrijwilligerswerk. “Zo zit ik in het bestuur van een stichting die opkomt voor het welzijn van ouderen. We willen dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig zijn en helpen hen daarbij.
17 Reacties op “Mireille Bekooij wil radioprogramma”


 1. CrazyPhunk

  Ik wil ook wel eens wat…

 2. Cees

  Er lopen er nogal wat rond die afgedankt zijn en via allerlei bladen een sollicitatie doen!

 3. Newhouse

  Het wordt echt tijd voor mijn format: “So you wanna be a BN’er”.
  10 kandidaten in één huis (Mireaille, Catherine, Henny H., Ron B., Daphne Bunskoek, Jochem van Gelder, Sipke Jan) die opdrachten moet uitvoeren om populair te worden en uiteindelijk de BN’er te mogen zijn.
  Extra punten bij vermeldingen in de roddelbladen, extra punten voor tv-appearance (als gast of kandidaat), extra punten per rode loper appearance: ik zie het helemaal voor me ! Kan een knaller worden !
  Laat er nu net binnenkort een huis in Portugal leeg komen…

 4. !#Michael#!

  @Newhouse:

  Whaha ;) dat zou opzich een super funny show kunnen worden voor Rtl5 dit najaar :lol:

  Ik zeg Remco! Ga met Newhouse bellen, werk het uit! Dat word echt vernieuwende tv! Hoofdprijs een vaste show op rtl4. Op maat gemaakt voor de winnaar ;)

  gewoon doen!!

 5. !#Michael#!

  @Newhouse:

  Deze titel is beter btw;)

  “I’d do anything to stay a BNer”

  Je vergeet trouwens Viola Holt nog in je lijstje :lol:

 6. Newhouse

  @!#Michael#!: Precies ! Dat is ook het idee !
  Een dagelijkse show, en zodra de winnaar bekend is, krijgt die een eigen talkshow op hetzelfde tijdslot.

 7. Newhouse

  @!#Michael#!: Hahahaha, Viola is inderdaad een goede toevoeging ! Ik begon dit ‘format’ ooit toen er nog niet zoveel desperate BN’ers waren…. Nu zijn er al meer dan 10 te noemen… Jouw titel is inderdaad beter !

  Leuke van dit format is dat je ook elke dag een special kan doen. Maandag de tv-appearances van afgelopen weekend, woensdag de rode loper samenvatting, vrijdag de roddelbladen van die week etc. Kortom: elke avond een speciale ‘thema-avond’.
  Ze mogen me altijd bellen !

 8. TeeVeetje

  Ze kunnen wel een FreakShow met bejaarde oud tv-mensen gaan maken . Ideetje ?

 9. buis

  Wat willen die mensen toch allemaal? is er niks anders in het leven dan met je kop op tv? Als dat zo is dan maar een nieuwe zender erbij,we hebben al max maar daar komen ze er ook niet in , vergane glorie lijkt me wel wat.

 10. Alexander

  Nouja deze mevrouw verschilt wel een beetje met de andere BN’ers zoals Viola Holt en Hennie Huisman.. ze is tenminste positief over de presentatoren van tegenwoordig en heeft niet de behoefte om een enorme sneer uit te delen! Dat geeft haar wel enige credits, vind ik.

 11. basta

  Het begint inderdaad nu wel te irriteren. Al die vergane glorie mensen die jarenlang een riant salaris hebben verkregen: Henny H. Viola H. Mireille B. Catherine K. Ron B. … it’s enough. Echt.. WEG NU!

 12. onderlife

  We willen allemaal wel eens wat.

 13. zuurtje

  @buis: Ze wil juist niet meer op TV,Buis!
  Zeker niet met die kop van haar,dat schrikt net zo af als toen met haar maatje Wim Bosboom. Onbegrijpelijk dat daar naar gekeken werd.Maar dat heb ik nog steeds met de meeste TROS-troep. Kunnen die niet opzouten naar de Commerciële pret? niemendalletjes, desnoods met “The wanna be BN’er show” die hierboven in productie is genomen en waar deze dame Bekooij dan een lekker koppie koffie zou kunnen serveren, tijdens haar radiostilte.
  Laat al die voorheen min of meer BN’ers opnemen in een tehuis voor exBNers, richt een soort intranet met scans in,dan kunnen ze de hele dag in hun prive-domeintjes (een persoons onderkomens) van elkaar genieten met hun achterhaalde succesnummertjes.
  Kunnen ze zelfs kijkcijfers bijhouden,hetgeen met dit beperkte aantal intranet kijkers geen enkel probleem moet zijn. De koffiedame moet gewoon de circa 10 deelnemers een kruisje achter het bekeken programma laten zetten.
  Ons voordeel is dat we eindelijk verlost zijn van deze vergane glorie.

  NB graag ook Knevel opnemen in dit tehuis.

 14. moi

  @ alexander,nee fatty patty- presentatoren van tegenwoordig, die zijn er vaak met elleboogwerk en wegpesten van oudere succespresentatoren gekomen hoor. en presteren nog niet een vierde van de oudere generatie. reageren op en sneer wat zeg ik wel 20 sneeren mag wel een keer van mij hoor.

 15. Jantine

  Ik kan niet anders zeggen dat bijna ALLE mensen hierboven mij te zuur zijn. Bah.

 16. Johan

  Wat een meningen allemaal zeg… te oud of niet te oud: Mireille Bekooij behoort in mijn ogen tot een van de betere presentatrices. beter dan al die ”talenten” die je tegenwoordig allemaal op TV hebt,denk hierbij aan bijvoorbeeld Oh Ohj Cherso (of hoe dat tegenwoordig ook mag heten. nee dat is kennelijk de tijd tegenwoordig. als je nontalent bent kom je gewoon op TV. Lang leve de Nederlandse televisie anno 2011!!

 17. theSteer

  Mireille was en is en verademinig tussen al die pulpTV,met steeds weer diezelfde koppen ,met als dieptepunt Johnny de Mol ,de zgn “alleskunner”Weg ermee.
  Mireille is een toppertje die het niet verdient zo afgezeken te worden.
  Koffietijd was een kijkcijferkanon ,moest natuurlijk verjongen ,vervolgens keek er geen hond meer naar.Ik vind het jammer dat ze bijna niet meer opTV verschijnt.
  Een vrouw met personalty en charisma ,gewoon een tof wijf .
  Schijnt ook heel lekker te kunnen koken ,wat wil je nou nog meer ??

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.