Joris Linssen krijgt geen genoeg van Hello Goodbye

Geplaatst op wo 30 mrt 2011 om 14:23

Joris Linssen denkt er niet aan om te stoppen met Hello Goodbye. Hoewel het programma woensdag het elfde seizoen in gaat, vervelen de  opnames hem nog steeds niet. Dat vertelt Linssen in KRO Magazine. “Ik ben ooit bij televisie gegaan vanwege mijn avontuurlijk inslag. Dat je iedere keer ergens anders naartoe gaat en ’s ochtends niet weet waar je ’s avonds bent. Bij Hello Goodbye weet ik ’s ochtends ook niet welke mensen ik zal spreken“, aldus de presentator.

Voor het programma, waarin hij mensen interviewt die aankomen en vertrekken op Schiphol, zit Linssen wel steeds op dezelfde plek. “De randvoorwaarden op Schiphol zijn inderdaad steeds gelijk. Daarom moet ik Hello Goodbye ook combineren met andere bezigheden.

Zo treedt hij onder meer op met zijn band Caramba. “En als die toer na zes weken voorbij is, ben ik daar wel eventjes klaar mee en ga ik weer helemaal opgeladen naar Schiphol.

Hello Goodbye is om 20.30 uur te zien op Nederland 1.

6 Reacties op “Joris Linssen krijgt geen genoeg van Hello Goodbye”


 1. Fan

  Heerlijk vanavond weer naar Joris kijken (Hello Goodbye)dan :-) en kijk ik naar Peter op UG (Bouwvalgezocht) :-)

 2. Husse met je neus ertussen

  Joris Linssen krijgt geen genoeg van Hello Goodbye

  Nou ik anders wel. Het is wel mooi geweest na zoveel jaar steeds maar hetzelfde.

 3. Kijkster

  Vind het eeuwig jammer dat mijn echtgenoot niet tegen dit soort televisie kan. Ik vind het een superprogramma namelijk! Heerlijke tranentrekker en fantastisch hoe die Linssen op heel natuurlijke wijze al die informatie uit die mensen krijgt.

 4. Luuck

  Die mensen hebben zich opgegeven, dus het is allemaal een stuk minder spontaan dan men wil doen geloven.

 5. TeeVeetje

  Net gekeken , maar wat een fantastisch programma is dit toch , het is één van de weinige smulmomenten op de vaderlandsche tv . Top tv met Joris Linssen !

 6. Duderoo

  Vreselijk programma, maar moet verplicht kijken helaas.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.