Joris Linssen krijgt geen genoeg van Hello Goodbye

Joris Linssen denkt er niet aan om te stoppen met Hello Goodbye. Hoewel het programma woensdag het elfde seizoen in gaat, vervelen de  opnames hem nog steeds niet. Dat vertelt Linssen in KRO Magazine. “Ik ben ooit bij televisie gegaan vanwege mijn avontuurlijk inslag. Dat je iedere keer ergens anders naartoe gaat en ’s ochtends niet weet waar je ’s avonds bent. Bij Hello Goodbye weet ik ’s ochtends ook niet welke mensen ik zal spreken“, aldus de presentator.

Voor het programma, waarin hij mensen interviewt die aankomen en vertrekken op Schiphol, zit Linssen wel steeds op dezelfde plek. “De randvoorwaarden op Schiphol zijn inderdaad steeds gelijk. Daarom moet ik Hello Goodbye ook combineren met andere bezigheden.

Zo treedt hij onder meer op met zijn band Caramba. “En als die toer na zes weken voorbij is, ben ik daar wel eventjes klaar mee en ga ik weer helemaal opgeladen naar Schiphol.

Hello Goodbye is om 20.30 uur te zien op Nederland 1.


Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen