Gordon wil niet vaker in Eigen Huis en Tuin

Geplaatst op wo 30 mrt 2011 om 14:36

Foto: Roland J ReindersGordon is niet van plan om vaker aan de slag te gaan als interieurstylist van Eigen Huis en Tuin. Op 2 en 9 april zal in het RTL 4-programma eenmalig te zien zijn hoe de zanger het huis van een Koreaanse vrouw inricht, en daar blijft het ook bij. “Ik ga het niet vaker doen. Daar heb ik toch allemaal geen tijd voor. Ik vond het heel leuk om te doen en ik vind Quinty Trustfull heel leuk, en die heerlijke Thomas. Maar het is eenmalig“, vertelde de entertainer woensdag op Radio 538.

Quinty Trustfull vroeg Gordon voor de klus. “Quinty had mij gevraagd of ik een keer een huis wilde inrichten voor iemand. Ze is namelijk helemaal weg van mijn huis. Ze komt hier vaak. Toen hebben ze iemand gevonden bij wie ik dat kon doen. Het was een heel schatting Koreaans vrouwtje.”

De opnames zijn vorige week afgerond. “We zijn er een paar dagen mee bezig geweest. Het is heel gaaf geworden. Ze heeft me ook helemaal de vrije hand gegeven. Het ziet er spectaculair uit.  Ik heb een hele wand gemaakt van koper. Ze kon geen koper vinden voor het huis, dus ik heb haar geholpen.”

Gordon is niet van plan om zijn tv-werk op te geven voor het beroep van binnenhuisarchitect. “Het is niet de bedoeling dat mensen me nu gaan bellen om in te richten.”
13 Reacties op “Gordon wil niet vaker in Eigen Huis en Tuin”


 1. Gk

  Heel jammer dat er van dit programma ook weer een kermisatractie gemaakt word. Gelukkig eenmalig . Vreemd toch dat Gordon verstand zou hebben van huizen stylen

 2. Tim

  Ach als Bekende NLer/Zanger kan je tegenwoordig alles.

 3. Hot

  Quinty Trustfull is juist vreselijk nep in Eigen Huis en Tuin. Koffietijd doet ze leuker.

 4. Vince

  Weer zo’n typische fladdernichterige opmerking er tussen door over die Thomas. Waarom nou weer Gordon? Doe nou eens wat mannelijk…Gaat dat lukken denk je? Gisteren in RTLB was je ook al weer aan het gillen op de berg tijdens de fotoshoot. “Joehoe…….Hoeoeoeoe Hihihihihi!” Gaaaaaaaaaaaaap!

 5. Sander

  Hij kan zijn huis zelf wel mooi inrichten:
  http://www.funda.nl/koop/blaricum/huis-47887927-agter-kampen-2/fotos/

 6. K.Baal

  Dus 2 en 9 april maar even ergens anders naar kijken.Moet kunnen.Haal toch dit soort jokers niet in het programma,want voor je het weet heeft deze popie jopie het heft in handen en is het te walgelijk voor woorden.Eenmalig,maar dan ook never nooit niet weer aub.

 7. LD

  @Vince:
  Waarom zou hij zich mannelijker voor moeten doen dan hij is?

 8. .kwikjealex.

  @Sander:
  Dat is echt zoiets; “Je moet er maar van houden”.
  Maar een paar stomme dingen, een kroonluchter voor de tv?
  Een computerbeeldscherm die bijna niet meer op het bureau past?

  Iets meer warme kleuren ipv van alles zwart en wit?

 9. Billy

  Ik denk een 1 april grap!

 10. Els

  GELUKKIG !!!!!!

 11. Vincent

  @LD: Omdat het zo gemaakt is…..Nep….

 12. Kaj

  O.T:
  RTL Nederland heeft Buienradar.nl overgenomen.

 13. Drenthe Boy

  Tuin ruimer met Rob Verlinden is 10x beter

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.