Gordon wil niet vaker in Eigen Huis en Tuin

Foto: Roland J ReindersGordon is niet van plan om vaker aan de slag te gaan als interieurstylist van Eigen Huis en Tuin. Op 2 en 9 april zal in het RTL 4-programma eenmalig te zien zijn hoe de zanger het huis van een Koreaanse vrouw inricht, en daar blijft het ook bij. “Ik ga het niet vaker doen. Daar heb ik toch allemaal geen tijd voor. Ik vond het heel leuk om te doen en ik vind Quinty Trustfull heel leuk, en die heerlijke Thomas. Maar het is eenmalig“, vertelde de entertainer woensdag op Radio 538.

Quinty Trustfull vroeg Gordon voor de klus. “Quinty had mij gevraagd of ik een keer een huis wilde inrichten voor iemand. Ze is namelijk helemaal weg van mijn huis. Ze komt hier vaak. Toen hebben ze iemand gevonden bij wie ik dat kon doen. Het was een heel schatting Koreaans vrouwtje.”

De opnames zijn vorige week afgerond. “We zijn er een paar dagen mee bezig geweest. Het is heel gaaf geworden. Ze heeft me ook helemaal de vrije hand gegeven. Het ziet er spectaculair uit.  Ik heb een hele wand gemaakt van koper. Ze kon geen koper vinden voor het huis, dus ik heb haar geholpen.”

Gordon is niet van plan om zijn tv-werk op te geven voor het beroep van binnenhuisarchitect. “Het is niet de bedoeling dat mensen me nu gaan bellen om in te richten.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen