Danny de Munk baalt van vroegtijdig einde The Sing-Off

Foto: SBSDanny de Munk baalt dat The Sing-Off twee weken eerder van de buis gehaald wordt door SBS 6. Zijn muziekshow is een kijkcijferflop met slechts 418.000 kijkers op zaterdagavond. “Dit was natuurlijk wel mijn presentatiedebuut. Toch laat ik me hierdoor niet kisten“, zegt hij in De Telegraaf. De Munk weet niet waar het aan ligt. “Misschien was het programma te Amerikaans van opzet, misschien hadden we er later mee moeten beginnen, eerlijk gezegd: ik weet het niet.

De zanger ziet zijn droom uiteenspatten. “Het begon voor mij als een droom. Ik gaf, vóór de aftrap van de show, aan dat ik met 800.000 kijkers al heel blij zou zijn en het werden er de eerste aflevering maar liefst 1,2 miljoen. Fantastisch natuurlijk! Helaas bleek de droom een luchtbel die uit elkaar spatte en zijn we van hoog naar laag gegaan. En dat is doodzonde, want dit programma is met veel liefde en energie gemaakt door een heel enthousiaste ploeg mensen.

The Sing-Off weet niet op te boksen tegen Ik Hou Van Holland van RTL 4. “Voor RTL vind ik het geweldig dat ze nu zo goed scoren. Ik ben er de jongen niet naar om daarover kinderachtig te doen. Zo werkt het gewoon in de wereld. Een paar jaar terug kon het niet op voor SBS en nu is het RTL. Het is wat het is.

In de dertig jaar dat ik in het vak zit, heb ik wel vaker pieken en dalen meegemaakt. Dat gebeurt toch overal? Sterker nog, het ene kan niet zonder het andere bestaan. Ik houd me vooral vast aan wat ik wel heb: een prachtig, gezond en fijn gezin. Uiteindelijk draait het voor mij daarom. En verder richt ik me op het nieuwe programma dat ik op dit moment voor SBS 6 aan het maken ben. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

De finale van The Sing-Off is nu niet op 30 april, maar op 16 april.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen