‘College Tour met Alain Ducasse ondraaglijk saai’

Foto: NTRDagblad De Pers vond de opnames van het tv-programma College Tour met als hoofdgast meesterkok Alain Ducasse ‘ondraaglijk saai’. De aflevering, die don- derdag op tv komt, was volgens de krant zouteloos vanwege de tussenkomst van een tolk. Ducasse praatte Frans tijdens de opnames. “Helaas heeft de ingehuur- de vrouw weinig fromage gegeten van de Franse kooktermen, en vlakt haar saaie stem de toch al niet sprankelende spreekstijl van zakenman Ducasse nog verder af“, aldus De Pers.

De taalbarrière groeide al snel uit tot een bijna onneembare Berlijnse muur, schrijft de krant. “In het verleden kwamen sterren als Jesse Jackson en Steve Ballmer langs, die vlot in het Engels de studenten toespraken. Bij Ducasse moet iedereen verplicht aan de digitolk.

Het lukte Huys niet om Ducasse wat emotionele ontboezemingen te ontlokken, aldus het dagblad. “Eerlijk is eerlijk, Huys grijpt vakkundig elke kans om Ducasse een leuke anekdote te laten vertellen, maar die beperkt zich tot politiek/cultureel/sociaal correcte antwoorden. Het achterste van zijn tong krijgen we niet te zien. De ondraaglijke saaiheid van het live bijwonen van de College Tour begint zijn tol te eisen. De helft van de zaal begint in te dutten.

College Tour is donderdag om 21.00 uur te zien op Nederland 3.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen