Tv-stylist Dyanne Beekman ontwerpt kleding McDonald’s

Foto: Julius RooymansTv-stylist Dyanne Beekman, bekend van programma’s als LookingGood en Look of Love, gaat een exclusieve kledinglijn voor de medewerkers van McDonald’s ontwerpen. De kledinglijn wordt in het voorjaar van 2011 geïntroduceerd. Dat heeft Beekman Group bekendgemaakt. Medewerkers van McDonald’s zullen de nieuwe bedrijfskleding zelf kunnen stylen, zodat het aansluit bij zijn of haar persoonlijkheid. “We geven iedere medewerker de mogelijkheid om uniek te zijn“, zegt Beekman.

Beekman is trots op de klus. “Een samenwerking met McDonald’s betekent voor ons een mooie gelegenheid om straks ruim 15.500 mensen zich goed te laten voelen in hun dagelijkse werk.

Jo Stempels, directeur van McDonald’s Nederland, is enthousiast over de samenwerking. “Met de nieuwe kledinglijn willen we fun en teamspirit op de werkvloer stimuleren. Daarnaast bieden we onze medewerkers de flexibiliteit om met de kleding een eigen stijl te bepalen binnen het team.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen