Peter Heerschop weg bij Ik Hou Van Holland

Foto: Roy BeuskerPeter Heerschop stopt als teamcaptain in Ik Hou Van Holland. De cabaretier kan door optredens in het land in januari niet bij de opnames zijn en een terugkeer later in het seizoen is onwaarschijnlijk. Dat vertelde Heerschop maandag in Tijd voor MAX. Heerschop wordt in januari vervangen door Irene Moors. “Het komt praktisch niet uit“, zegt hij. “De opnames zijn in januari en dan heb ik er geen tijd voor. Dan is het klaar. Er komt een nieuwe en die zal het ongetwijfeld ook heel goed doen.”

Heerschop vindt het jammer dat RTL niets heeft gezegd over een eventuele terugkeer na januari. “Zo hebben ze het niet gezegd. Ik vind het wel jammer. Het zou fijn zijn als je het idee hebt dat je er nog terug kunt komen, maar dingen gaan zoals ze gaan. Maar ik heb dertig afleveringen gedaan. Dat voelt ook wel weer goed.

De naam van Irene Moors als vervanger van Peter Heerschop is maandag bekend geworden in RTL Boulevard. Volgens Boulevard-presentator Albert Verlinde zijn er nog geen knopen doorgehakt over een terugkeer van Heerschop.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen