Nog geen beslissing over dramaserie Patty Brard

Foto: SBSNET 5 heeft nog geen beslissing geno- men over de nieuwe dramaserie van Patty Brard. De presentatrice heeft een tv-serie geschreven over het decadente leven in Amsterdam-Zuid. “Wij hebben nu drie dramaseries op stapel liggen voor NET 5. Althans, daar moeten we over beslissen. Het zou één van de drie kunnen worden, maar vooralsnog gaan we in het voorjaar beginnen met een nieuwe serie van Verborgen Gebreken“, vertelt SBS-directeur Eric van Stade bij De Perstribune.

Van Stade richt zijn aandacht voorlopig even op Verborgen Gebreken. “Dat is heel succesvol gebleken de afgelopen jaren. Die gaan we eerst afmaken en dan gaan we kijken welke nieuwe serie we gaan brengen.”

Brard hoopt dat de serie op de buis komt. “Die serie Gooische Vrouwen van Linda de Mol is natuurlijk hilarisch, maar eerlijk gezegd vind ik het allemaal nogal tam. Ik kan je verzekeren dat héél veel vrouwen in Amsterdam-Zuid een véél wilder en decadenter leven hebben dan in dat belegen Gooi!

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen