Gordon: ‘Bizarre dingen meegemaakt tijdens tv-opnames’

Gordon heeft naar eigen zeggen bizarre dingen meegemaakt tijdens opnames van het nieuwe EO-programma Op Zoek Naar God. In deze tv-show is vanaf 19 december te zien hoe Gordon en andere bekende Nederlanders op zoek gaan naar God. “Ik heb wel een paar bizarre dingen meegemaakt in deze opnames. Echt heel bijzonder. Ik kan er nog niet over vertellen, want ja dan hoeven de mensen niet meer te kijken, maar aflevering drie is indrukwekkend“, laat Gordon weten.

De entertainer wil niet zeggen of hij een ontmoeting heeft gehad met God. “Of ik God heb gevonden in deze reeks, laat ik nog even in het midden. Maar ik denk dat mensen echt moeten gaan kijken. Het is ook te ingewikkeld om dat in een minuutje uit te leggen. Het is gewoon een heel mooi en prachtig verhaal.

Hij vindt het goed dat de EO hem ondanks zijn homoseksualiteit heeft benaderd. “Ik vond het ook heel moedig van de EO dat ze mij durfden te vragen. En ik denk dat mensen ook zelf moeten gaan kijken hoe ik in deze reeks toch een stap dichter bij God ben gekomen.

Gordon belooft de kijker leuke televisie met een serieuze ondertoon. “Er zit best wel humor in. Geloof moet ook met humor te betreden zijn. Ik bedoel heel veel mensen doen er zo gewichtig over en nemen het zelf zo serieus, terwijl het ook zo luchtig en open kan zijn.”

Op zoek naar God is vanaf 19 december dagelijks om 21.55 uur te zien op Nederland 3.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen