RTL brengt on demand-aanbod samen op RTLXL.nl

Geplaatst op do 21 okt 2010 om 10:31

RTL Nederland heeft donderdagochtend een nieuw platform gelanceerd voor haar video on demand-aanbod: RTLXL.nl. Naast een uitgebreid aanbod van betaalde films en series, krijgt ook de populaire dienst RTL Gemist een plaats op de nieuwe website. “Met RTLXL.nl hebben we nu één centrale plek waar we onze bezoekers nog beter van dienst kunnen zijn. Zo wil RTL het gebruiksgemak en het -plezier voor de kijker verder vergroten“, zegt directeur digitale media Arno Otto.

Volgens Arno Otto is de introductie van RTLXL.nl een belangrijk onderdeel van de digitale strategie van RTL. “Het aantal mensen dat non-lineair kijkt, neemt enorm toe en daar speelt RTL op in met een zeer breed aanbod van kwalitatieve on demand content. Wij zijn dagelijks bezig om dat aanbod te vergroten en te verrijken“, zegt hij.

Speciaal ter gelegenheid van de introductie van RTLXL.nl kunnen de bezoekers de eerste week gratis kijken naar De Gelukkige Huisvrouw met Heleen van Royen.

Zie ook: RTLXL.nl.
22 Reacties op “RTL brengt on demand-aanbod samen op RTLXL.nl”


 1. Televisiefreaks

  Dat ziet er zeer strak uit, mijn complimenten!

 2. Alex

  Erg mooi geworden

 3. Anoniem

  Erg mooi! Verbetering op RTL Gemist!

 4. Fan

  Ik sluit me helemaal aan..Zojuist The Voice van gisteren gekeken op deze prachtige nieuwe site van RTL.

 5. Chris

  Mooie site!

 6. Anoniem

  Echt top dat je nu De Gelukkig Huisvrouw GRATIS kunt kijken! Ga vanavond zeker kijken!!!!

  Topsite trouwens!

 7. Mike

  Ziet er een stuk beter uit dan het oude RTL Gemist. Ook overzichtelijker.

 8. W.P

  euh ik vond hoe rtl gemist er hiervoor uitzag al goed.. Maar dit is toch erg netjes hoor.. wonderlijk dat RTL hier zo op voor loopt als je het vergelijkt met PO en SBS

 9. Ikke

  De uitzendinggemist van RTL is túúrlijk perfect! Alle uiterlijke schijn zijn ze nu eenmaal steengoed in. Kanjers! De inhoud lusten de honden geen brood van als je weet hoe die doorgesnoven gekken te werk gaan. Maar een kniesoor die daar op let.

 10. Erwin

  Erg mooi, makkelijk en functioneel in het gebruik. SBS loopt zoals gebruikelijk weer achter de feiten aan. RTL heeft een chique nieuwe site hiermee.

 11. Jippie

  Lees ik nou goed dat er “Clarice en Waldemar” staat?

 12. Timor

  Mooie site, maar wel jammer dat het verdere filmaanbod zwaar tegen valt

 13. Colin

  Oude RTLgemist vond ik er al zeer netjes uitzien, maar dit is echt over de top. Ga zo door RTL!

 14. mark

  Snapt iemand de filmprogrammering van RTL nog? Gisteren prime time op 5 een kerstfilm (Serendipity), ook nog één van 10 jaar oud die al 15 x op NET 5 is geweest, en erna zonden ze een recente blockbuster (You Me & Dupree)uit, die pas 1 x is geweest.

  RTL 7 had een leuke herfstvakantie-film (Peter Pan) voor de jeugd… om 23:15 uur tot ver na énen. Ervoor zat Star Wars: hele serie is net voor de zomer nog geweest.

  Trouwens, Love Actually zondag (zoveelste hh) ia ook een kerstfilm, maar gelukkig trok die zo weinig kijkers dat we die niet meer terug zullen zien op 4. Zaterdagmiddag trouwens weer kerstfilms op 4.

  RTL 5 had zaterdag i.p.v. de gebruikelijke 16 plus film een 20 jaar oude flop met Eddie Murphy.

  Dus niet alleen SBS is dom bezig nu…

 15. Kijker

  Als ze RTL Nieuws nou eens een fatsoenlijk archief kunnen geven. Fragementen zijn (nog steeds) onvindbaar, en ook met de zoek-functie…

 16. JaJa

  @Mark: wat heeft je commentaar met de nieuwe site te maken? Begin een blog…

 17. Magréet

  Ik vind het jammer dat ik Idols niet terug kan kijken (1 en 2)

 18. Sven S

  Reactie op mark: Vervelend wijf, het gaat hier over het nieuwe platform van RTLXL.nl !

  Reactie op JaJa: Inderdaad !

 19. Frank

  Reactie op Magréet: Toen was er nog geen RTL Gemist.. Het complete archief van alles wat ooit op RTL Gemist heeft gestaan is wel weer beschikbaar!

 20. Chiel

  Reactie op Magréet: Ja, en de sounmixshow staat er ook al niet op!

 21. Anoniem

  Reactie op mark: Ik snap die filmprogrammering van RTL beter dan dat offtopic gemiep van jou onder elk artikel. :? :roll:

 22. Chris

  Reactie op Magréet:
  Seizoen 4 kan je terugkijken via http://www.rtl.nl/components/shows/idols4/afleveringen/miMedia/2008/week09/za19.Idols_4_1-3-2008.xml

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.