RTL brengt on demand-aanbod samen op RTLXL.nl

RTL Nederland heeft donderdagochtend een nieuw platform gelanceerd voor haar video on demand-aanbod: RTLXL.nl. Naast een uitgebreid aanbod van betaalde films en series, krijgt ook de populaire dienst RTL Gemist een plaats op de nieuwe website. “Met RTLXL.nl hebben we nu één centrale plek waar we onze bezoekers nog beter van dienst kunnen zijn. Zo wil RTL het gebruiksgemak en het -plezier voor de kijker verder vergroten“, zegt directeur digitale media Arno Otto.

Volgens Arno Otto is de introductie van RTLXL.nl een belangrijk onderdeel van de digitale strategie van RTL. “Het aantal mensen dat non-lineair kijkt, neemt enorm toe en daar speelt RTL op in met een zeer breed aanbod van kwalitatieve on demand content. Wij zijn dagelijks bezig om dat aanbod te vergroten en te verrijken“, zegt hij.

Speciaal ter gelegenheid van de introductie van RTLXL.nl kunnen de bezoekers de eerste week gratis kijken naar De Gelukkige Huisvrouw met Heleen van Royen.

Zie ook: RTLXL.nl.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen