Grenzeloos Verliefd in 2011 terug op NET 5

NET 5 brengt in 2011 een nieuw seizoen van Grenzeloos Verliefd op de buis. Ook in de nieuwe serie afleveringen staan vrouwen centraal die Nederland verlaten om voor de liefde naar het buitenland te emigreren. Dat heeft NET 5 bekendgemaakt. Volgens het tv-station is Grenzeloos Verliefd een groot succes. “Grenzeloos Verliefd is een van de succesvolste eigen programma’s van NET 5. Per aflevering stemmen er ruim een half miljoen kijkers op af“, laat een woordvoerster weten.

De afgelopen maanden was het vierde seizoen van Grenzeloos Verliefd te zien. “Ook met de afgelopen reeks afleveringen wist NET 5 weer een hoog marktaandeel te behalen: in de doelgroep 20 tot 49 jaar was het gemiddelde marktaandeel een uitstekende 10,3 procent en in de voor NET 5 belangrijke doelgroep Vrouwen 20-34 betrof het gemiddelde zelfs 15,0 procent“, aldus de zegsvrouw.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen