Trijntje Oosterhuis zei nee tegen The Voice

Trijntje Oosterhuis is gevraagd om coach te worden in de RTL 4-show The Voice of Holland, maar ze bedankte voor de klus. Volgens vriendin Angela Groothuizen, die nu te zien is als coach, heeft Oosterhuis het er veel te druk voor. “Trijntje – zij is mijn beste maatje – was gevraagd, maar doordat ze het zo druk heeft met haar werk en haar gezin vond ze dat ze het er niet naast kon doen. Ondanks dat ze het graag gedaan had, was ze door de tijdsdruk alleen maar ongelukkig geworden.

Groothuizen greep de kans juist met beide handen aan. “Ik dacht: Wat jammer dat ze zo’n kans voorbij laat gaan. Het leek mij namelijk erg leuk. Ik stond er helemaal niet bij stil dat ik gevraagd zou worden. Dat ik niet de eerste keuze was, maakte me niet uit. Het is een geweldig concept dat me zo in de schoot wordt geworpen.

Bovendien vindt Groothuizen het leuk om weer samen te werken met John de Mol. “Natuurlijk is het uniek om weer met John te mogen werken. Ik zal nooit vergeten hoe hij klaar stond toen ik door de AVRO op straat werd gezet. Hij zorgde voor een baan bij Talpa. Dat was zo lief van hem, daar zal ik hem eeuwig dankbaar voor zijn“, aldus Groothuizen in Privé.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen