Paardenhandelaar eist geld van Alberto Stegeman

Foto: SBSDe paardenhandelaar die in mei eiste dat Alberto Stegeman een aflevering van Undercover in Nederland over haar niet zou uitzenden, wil opnieuw stappen ne- men tegen de SBS-journalist. Dat meldt RTL Boulevard. De rechter besliste in mei dat Stegeman de aflevering mocht uitzenden, maar dat hij de vrouw alleen onherkenbaar in beeld mocht brengen, op een dwangsom van 150.000 euro per overtreding. Nu, vier maanden later, vindt de paardenhandelaarster dat ze toch te herkenbaar te zien was.

De paardenhandelaarster beweert financieel, geestelijk en lichamelijk kapot te zijn gemaakt door de uitzending en wil de schade verhalen op Stegeman. Het gaat volgens RTL Boulevard om 450.000 euro.

In de afleverijng van Undercover in Nederland was te zien hoe de paardenhandelaar zieke paarden als gezonde paarden verkoopt. “De vrouw benadeelt vele mensen die eindelijk hun droompaard zouden krijgen maar alweer snel afscheid moeten nemen van het dier omdat het te ziek en zwak is om te berijden“, zei Stegeman eerder.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen