Oh Oh Cherso-jongeren gaan op tour

De jongeren uit de RTL 5-serie Oh Oh Cherso gaan op discothekentour door Nederland. Volgens Robert ‘Jokertje’ Minderhoud wordt er op dit moment nog nagedacht over de precieze invulling van de tournee. “We gaan een discotheken- tour doen. Daar zijn we mee bezig om alles op een rijtje te zetten. Dan gaan we met z’n allen het hele land door. Een beetje biertjes tappen en gek doen“, zegt Minderhoud op Radio 538. “En er komt natuurlijk ook nog een single uit. Er zit wel een stuk melodie in.

Oh Oh Cherso is donderdag voor de vijfde keer te zien op RTL 5. Vorige week noteerde de realityshow een nieuw record toen er ruim 1,4 miljoen mensen keken. “In de core doelgroep 20-34 jaar had Oh Oh Cherso een marktaandeel van maar liefst 51,9 procent“, liet RTL toen weten.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen